Detský alergológ a detský gynekológ vo Zvolene a okolí
Ahojte. Poraďte mi prosím nejakého detského alergológa, s ktorým máte dobré skúsenosti, lebo s pani dr.Kmečovou už nevládzem a chcela by som prestúpiť inde. A s 13 ročnou dcérkou potrebujem ísť (po prvýkrát) ku gynekológovi (vraj do 15 rokov k detskému gynekológovi). Dajte nejaké dobré tipy. Ďakujem všetkým za pomoc.
@kupkobetka ahoj. Už robí v BB vo svojej detskej pediatrickej ambulancii. Na sójovej ulici. Číslo nájdete na nete. Ma už aj svoju pečiatku. Len volať sa má pondelok. Utorok. Štvrtok od 13 do 15h.😉
@ala76 dakujem krasne. Dnes som volala na tel.c. co som nasla na nete ale nedovolala som sa, bol ten mobil vypnuty, takze skusim zajtra.
@kupkobetka to je tam casto,.aj ja som dnes volala lebo kazali sa v oktobri objednat.
treba skusat.ja som nechala aj sms.:neni zac
@ala76 nevzali nas. Ze mame ist do Zv. Velka skoda :(
@kupkobetka tak uz ma vela🙂,skuste lucenec
Prosím vás neviete aká je momentálne situácia u MUDr. Bilíka? Berie ešte nových pacientov? Viete prosím na neho niekto kontakt. Ďakujem
@mkrnacova72 ahoj. Natukaj té si tomáš bilik Banská Bystrica. Tam bude aj kontakt.
@ala76 to som už skúšala, no číslo ktoré som tam našla nikto nedvíha, preto sem píšem aby som vedela či mám skúšať ďalej alebo má iné číslo
@mkrnacova72 0902 520 000,ve sa maju urcte dni ktore volat.len si nepamätam ktore a az po 15h.lebo toto cislo ma aj ako obvodak detsky a poobede robi ako alergolog.
Ani doktorka Stareková neni už dobrá, chodili sme s dcerou, Žiar ide dolu vodou, samy ukrajinci lekári sa sem trepú. Skuste radšej tú Bystricu.

Dobry den. Prosim vas, aktualne cislo na Mudr. Bilika nemate? Kde teraz robi?