icon

Detský alergológ a detský gynekológ vo Zvolene a okolí

snezienka77
21. okt 2013

Ahojte. Poraďte mi prosím nejakého detského alergológa, s ktorým máte dobré skúsenosti, lebo s pani dr.Kmečovou už nevládzem a chcela by som prestúpiť inde. A s 13 ročnou dcérkou potrebujem ísť (po prvýkrát) ku gynekológovi (vraj do 15 rokov k detskému gynekológovi). Dajte nejaké dobré tipy. Ďakujem všetkým za pomoc.

Strana
z3
kupkobetka
9. okt 2019

Dobry den. Prosim vas, aktualne cislo na Mudr. Bilika nemate? Kde teraz robi?

ala76
9. okt 2019

@kupkobetka ahoj. Už robí v BB vo svojej detskej pediatrickej ambulancii. Na sójovej ulici. Číslo nájdete na nete. Ma už aj svoju pečiatku. Len volať sa má pondelok. Utorok. Štvrtok od 13 do 15h.😉

kupkobetka
9. okt 2019

@ala76 dakujem krasne. Dnes som volala na tel.c. co som nasla na nete ale nedovolala som sa, bol ten mobil vypnuty, takze skusim zajtra.

ala76
10. okt 2019

@kupkobetka to je tam casto,.aj ja som dnes volala lebo kazali sa v oktobri objednat.
treba skusat.ja som nechala aj sms.:neni zac

kupkobetka
11. okt 2019

@ala76 nevzali nas. Ze mame ist do Zv. Velka skoda :(

ala76
11. okt 2019

@kupkobetka tak uz ma vela🙂,skuste lucenec

mkrnacova72
11. feb 2020

Prosím vás neviete aká je momentálne situácia u MUDr. Bilíka? Berie ešte nových pacientov? Viete prosím na neho niekto kontakt. Ďakujem

ala76
12. feb 2020

@mkrnacova72 ahoj. Natukaj té si tomáš bilik Banská Bystrica. Tam bude aj kontakt.

mkrnacova72
12. feb 2020

@ala76 to som už skúšala, no číslo ktoré som tam našla nikto nedvíha, preto sem píšem aby som vedela či mám skúšať ďalej alebo má iné číslo

ala76
13. feb 2020

@mkrnacova72 0902 520 000,ve sa maju urcte dni ktore volat.len si nepamätam ktore a az po 15h.lebo toto cislo ma aj ako obvodak detsky a poobede robi ako alergolog.

liskaerika
9. apr 2024

Ani doktorka Stareková neni už dobrá, chodili sme s dcerou, Žiar ide dolu vodou, samy ukrajinci lekári sa sem trepú. Skuste radšej tú Bystricu.

Strana
z3