Detský očný lekár, ktorý nemá čakaciu dobu 6 mesiacov
My chodime tu:
https://ophthalmo.sk/?gclid=Cj0KCQiAutyfBhCMARI...
My sme zacali hned chodit, ked pediatricka vyslovila podozrenie na horsi zrak. To mal 5r. Hned predpisala okuliare. Teraz ma 6,5r a uz ich nemusi nosit. Takze cim skor sa to zacne riesit, tym lepsie.
@jana88560 NMNV je pre vás ďaleko? Po diaľnici možno hodina (odhadom). My to máme tak pol hodku, len ideme z opačného smeru. V NMNV je super doktorka, hod si do Google Binoko MUDr Cagalova. S dcérou sme u nej boli prvý krát, keď mala 1 rok a super. Teraz sa chystáme opäť, keďže ja mam silne dioptrie, tak ci nepodedila po mne.
@mima172 mne začala dcérka škulit tak hľadala som očného lekára pre malú mala som dosť problém nájsť nakoniec som nasla v modranke síce zaplatím 80e ale ideme tam 15.3 čiže hneď mi vyhoveli tak som zvedavá tam som volala v januári keď som hľadala doktorku boli sme včera na myjave žiadna spokojnosť a pani doktorka Cagalova mi povedala ze dlho sa čaká na termín a ze ani nás nezoberie lebo nepatríme pod jej okres tak dom nasla dugovu na myjave a teda ani ju nevysetrila nič žiaden prístup 0 bodov tak som dnes nasla tu modranku tak uvidíme🙂

Súkromné kliniky Veselý, oftum atď atď