icon

Detský očný - PD,ZA,MT,ZH,NT,TN

lulubinka
11. nov 2019

Môžte mi odporučiť detského očného pre 6 r dieťa. Som z Prievidze ale nieje problém vycestovať za doktorom v okruhu cca 70 km. Tu nieje žiaden schopný.ak máte aj osobnú skúsenosť tak by som ju rada vedela,či už dobrú alebo zlú.kludne môžte napísať aj komu sa vyhnúť.potrebujrme len vyšetrenie či nám treba okuliare.dakujem

caramellka
11. nov 2019

My sme z MT a dcérka (5 r.) je objednaná k MUDr. Alici Kollárovej na tento štvrtok, tak prípadne potom môžem podať referenciu.

lucula73
11. nov 2019

skus na uniklinike dr. Drdáková alebo Vravková...na prvom poschodí...tá drdákova je super....inde ako tieto by som v pd nešla....čistá katastrofa

lulubinka
autor
11. nov 2019

@caramellka super budem rada. Kamarátka tam chodí tiež s deťmi ale povedala že nevie či ešte berie.

@lucula73 veď práve že tu nikto poriadny nieje.ze vo Vesteniciach je jedna.nevies náhodou čo je zač.

caramellka
11. nov 2019

@lulubinka Moja dcéra tam ide prvýkrat, ja som ju objednala cez topdoktor.sk. Tak v piatok môžem napísať...

caramellka
15. nov 2019

@lulubinka Tak podávam info po včerajšej návšteve u Dr. Kollárovej. Nebola som s malou síce ja, ale muž, ale vraj maximálna spokojnosť. Obidve so sestričkou boli milé, trpezlivé, všetko vysvetlili malej, čo sa bude diať. Aj malá bola nadšená z vyšetrenia.😉

lulubinka
autor
15. nov 2019

@caramellka ďakujem.