Detský psychológ, Malacky

dasenkap
24. okt 2018

Mamičky viete mi poradiť nejakého dobreho detského psychologa v Malackách? 🙏 Vopred Dakujem🙏

katyd
24. okt 2018

Najlepší psychológ pre tvoje dieťa si ty sama a tvoj pokoj.

mirola
25. okt 2018

@katyd vacsiu kravinu som nikdy nepocula. 🤦‍♀️Rada nad zlato..
v BA poznam niekolkych v MA bohuzial ziadneho. Vchcem ti len povedat, ze zvacsa je potrebne vystriedat viac odbornikov, kym vam nejaky sadne. Kazdy vyznava inu skolu, iny pristup.. niektori su viac empaticki ini skor striktne behavioralni. Hladaj podla toho ake mas dieta. Ci je viac emocionalne, alebo pragmaticky racionalne a samozrejme podla veku a charakteru problemu. Kazdy sa specializuje na nieco ine. Ak by si napisala viac, mozem ti poradit. Samozrejme ak budem vediet 🙂 ja som psycholog, ale som na materskej a specializujem sa na ine veci.

katyd
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
0silvia0
25. okt 2018

@katyd prečo spomínaš hneď psychiatra a lieky, keď doteraz sa tu riešil psychológ?😨

katyd
25. okt 2018

@0silvia0 Ospravedlňujem sa, zle som si prečítala.

dasenkap
autor
25. okt 2018

Katyd v jednom máš pravdu, ale ten pokoj doma somnou má, mám úžasného priateľa, mala ho zbožňuje, len keď príde od otca,príde väčšinou chorá a cítim,že ju niečo trápi

katyd
25. okt 2018

@dasenkap To poznám, musíš sa s ňou stále rozprávať a ubezpečovať ju, že Ti može všetko povedať, ale bez toho, aby si povedala niečo zlé na jej otca, lebo vtedy nebude radšej nič hovoriť, aby nikomu neublížila. Má vás určite oboch veľmi rada, je to pre ňu ťažké raz od jedného raz od druhého odchádzať. Dieťa chce mať obidvoch rodičov pri sebe a nie sa stále s niekým lúčiť. Ak si myslíš, že to povie radšej niekomu inému, tak rob ako myslíš ale ty sama najlepšie vieš, čo jej povedať, aby si jej neublížila a časom sa Ti určite postupne zdoverí, keď bude vexieť, že može a že tým neublíži nijak otcovi, lebo u teba chráni jeho a u neho teba. Viem to z dlhšieho pozorovania 🙂.