Dobrý detský očný lekár - Dúbravka, Karlovka, Devínska alebo Petržalka
Ahojte,
prosím poraďte dobrého očného lekára, ktorý ošetruje aj deti, v niektorej z vymenovaných BA mestských častí.
Ďakujem veľmi pekne 🙂
Ahoj, my chodíme na Kramáre. Je to zčasti pekný horor, ale o inom neviem, chodíme tam od narodenia.
Slezakova v Dubravke je uzasna.
@27ivana Fakt? Lebo zatiaľ som mala tu čest len so sestričkou a to bola úplne katastrofa :( preto som sa snažila nájsť niekoho iného, ale zase to bola arogantná sestrička, nie doktorka, tu som nevidela (akurát tam nebola), tak teda vyskúšam, ďakujem 🙂
@karolinka1991 bola som u nejns oboma detmi a chodim k nej aj ja a aj manzel. A bola k nam vzdy mila, ustretova a ochotna. Ale ja som nemala ani so sestrickou problem, tak mozno mala len zly den vtedy.
@27ivana vraj sú tam 2 sestričky, neviem, no v každom prípade vyskúšam, dakujem 🙂
Ahojte, neviete aktualne aka je situacia u MUDr. Slezakovej v Dubravke? Ci berie aj z inych oblasti Bratislavy a ci sa u nej plati za vysetrenie. Mame odporucanie od pediatricky. Dakujem
@feb13 ahoj, neviem, ja som s nou mala extremne zlu skusenost, takze my sme od nej potom doslovne zutekali prec...ale myslim, ze sme u nej neplatili, mozno minimum, uz si nepamatam
@karolinka1991 A kam ste potom prosim ta isli?
@lilitela Sice otazka nebola pre mna, ale menovana MUDr. Slezakova nas nakoniec nezobrala z dovodu, ze mame trvaly pobyt v inej casti BA. Nakoniec sme boli u MUDr. Stetinovej na Poliklinike Mlynska dolina, platili sme tusim 35 eur. Onedlho mame ist na kontrolu a pozeram ze uz 45... ale jednoducho som nenasla nic pre deti, kde sa nepriplaca. Ona berie od 7 rokov.
@lilitela k Mudr Elizovej do Lamaca - je sice sukromna a dost sa tam plati, ale nelutujem ani cent...ona dlhe roky aj operuje na Kramaroch a nasu dcerku tam potom presne ona operovala, mala pritom len 2 roky...ma skvely a citlivy pristup k detom, takze velmi odporucam...takisto nie je ten typ, ze naschval navymysla veci, len aby sa jej zaplatili...riesi len to, co realne treba
@feb13 tych 35 aj s celou ocnou kontrolou, cize aj meraniami ak treba? Ma to tam aj pre deti usposobene? Ja inak do tej kliniky chodim, len ine oddelenie.
@karolinka1991 Tuto lekarku som zvazovala, no tie palky, ze 70 eur len prve aj ked komplet vysetrenie, a neviem, co este potom, ake dalsie nedajboze bude treba, plus okuliare, to prideme celkovo takto mozno aj o 400 eur.
@lilitela ano, nie je lacna, preto som to spomenula hned v uvode...my sme tam isli so specifickym problemom, ktory nam zrejme prerastol v tak hrozne rozmery vdaka Mudr Slezakovej a bolo klucove, aby sa rychlo a odborne riesil...ale chodit tam s dcerkou dlhodobo si tiez pri 4 detoch predstavit kvoli financiam neviem
@karolinka1991 a kolko vas t tam u nej celkovo teda vyslo?
@lilitela fu, to uz bolo pred 3 rokmi, takze netusim, ale viem, ze sme mali u nej zaplatenu tu rocnu "permanentku" lebo sme vedeli, ze tam budeme chodit tych par mesiacov velmi casto a vdaka tomu sme mali aj prednostne terminy atd, ale netusim, ako to teraz funguje
@karolinka1991 tak neovizia ma detske, aj vesely ok.

@karolinka1991 niekto prosím?