icon

Dobrý detský očný lekár - Dúbravka, Karlovka, Devínska alebo Petržalka

karolinka1991
9. máj 2019

Ahojte,

prosím poraďte dobrého očného lekára, ktorý ošetruje aj deti, v niektorej z vymenovaných BA mestských častí.

Ďakujem veľmi pekne 🙂

karolinka1991
autor
9. máj 2019

@karolinka1991 niekto prosím?

ink
9. máj 2019

Ahoj, my chodíme na Kramáre. Je to zčasti pekný horor, ale o inom neviem, chodíme tam od narodenia.

27ivana
9. máj 2019

Slezakova v Dubravke je uzasna.

karolinka1991
autor
9. máj 2019

@27ivana Fakt? Lebo zatiaľ som mala tu čest len so sestričkou a to bola úplne katastrofa :( preto som sa snažila nájsť niekoho iného, ale zase to bola arogantná sestrička, nie doktorka, tu som nevidela (akurát tam nebola), tak teda vyskúšam, ďakujem 🙂

27ivana
9. máj 2019

@karolinka1991 bola som u nejns oboma detmi a chodim k nej aj ja a aj manzel. A bola k nam vzdy mila, ustretova a ochotna. Ale ja som nemala ani so sestrickou problem, tak mozno mala len zly den vtedy.

karolinka1991
autor
9. máj 2019

@27ivana vraj sú tam 2 sestričky, neviem, no v každom prípade vyskúšam, dakujem 🙂

feb13
Autor odpoveď zmazal
feb13
8. okt 2022

Ahojte, neviete aktualne aka je situacia u MUDr. Slezakovej v Dubravke? Ci berie aj z inych oblasti Bratislavy a ci sa u nej plati za vysetrenie. Mame odporucanie od pediatricky. Dakujem

@27ivana @karolinka1991

karolinka1991
autor
8. okt 2022

@feb13 ahoj, neviem, ja som s nou mala extremne zlu skusenost, takze my sme od nej potom doslovne zutekali prec...ale myslim, ze sme u nej neplatili, mozno minimum, uz si nepamatam

27ivana
8. okt 2022

@feb13 dlho sme tam neboli, neviem sa uz vyjadrit

lilitela
1. máj 2023

@karolinka1991 A kam ste potom prosim ta isli?

feb13
1. máj 2023

@lilitela Sice otazka nebola pre mna, ale menovana MUDr. Slezakova nas nakoniec nezobrala z dovodu, ze mame trvaly pobyt v inej casti BA. Nakoniec sme boli u MUDr. Stetinovej na Poliklinike Mlynska dolina, platili sme tusim 35 eur. Onedlho mame ist na kontrolu a pozeram ze uz 45... ale jednoducho som nenasla nic pre deti, kde sa nepriplaca. Ona berie od 7 rokov.

karolinka1991
autor
1. máj 2023

@lilitela k Mudr Elizovej do Lamaca - je sice sukromna a dost sa tam plati, ale nelutujem ani cent...ona dlhe roky aj operuje na Kramaroch a nasu dcerku tam potom presne ona operovala, mala pritom len 2 roky...ma skvely a citlivy pristup k detom, takze velmi odporucam...takisto nie je ten typ, ze naschval navymysla veci, len aby sa jej zaplatili...riesi len to, co realne treba

lilitela
2. máj 2023

@feb13 tych 35 aj s celou ocnou kontrolou, cize aj meraniami ak treba? Ma to tam aj pre deti usposobene? Ja inak do tej kliniky chodim, len ine oddelenie.

@karolinka1991 Tuto lekarku som zvazovala, no tie palky, ze 70 eur len prve aj ked komplet vysetrenie, a neviem, co este potom, ake dalsie nedajboze bude treba, plus okuliare, to prideme celkovo takto mozno aj o 400 eur.

karolinka1991
autor
2. máj 2023

@lilitela ano, nie je lacna, preto som to spomenula hned v uvode...my sme tam isli so specifickym problemom, ktory nam zrejme prerastol v tak hrozne rozmery vdaka Mudr Slezakovej a bolo klucove, aby sa rychlo a odborne riesil...ale chodit tam s dcerkou dlhodobo si tiez pri 4 detoch predstavit kvoli financiam neviem

lilitela
3. máj 2023

@karolinka1991 a kolko vas t tam u nej celkovo teda vyslo?

karolinka1991
autor
3. máj 2023

@lilitela fu, to uz bolo pred 3 rokmi, takze netusim, ale viem, ze sme mali u nej zaplatenu tu rocnu "permanentku" lebo sme vedeli, ze tam budeme chodit tych par mesiacov velmi casto a vdaka tomu sme mali aj prednostne terminy atd, ale netusim, ako to teraz funguje

feb13
3. máj 2023

@lilitela Ano, bola to cena pre jednorazove vysetrenie, pre tych, ktori neplatia rocny balik. Je to akoze hradene zo zdravotneho poistenia, len sa este priplaca... ale myslim, ze je to konecna cena. Ja som tam vlastne nebola, manzel isiel s dietatom ale vcelku bol spokojny.

nyphadora
3. máj 2023

@karolinka1991 tak neovizia ma detske, aj vesely ok.