Dobrý ortopéd v Košiciach
Ahojte milé mamičky..nepozná z Vás niektorá dobrého ortopéda v Ke...ktorý by nás zobral hneď.
@casavina dakujem...a netreba sa objednavat dopredu?
@martinka637 nájdi na googli a skús mu cinknut mňa vzal hneď
@casavina diiik skusim 🙂
@martinka637
@martinka637 ahojte, ja chodím so synom k Dr. Jenčíková , oproti RTVS skladna ul. Predpisuje topánočky 2x do roka ortopedické. Firma sa vola ORTOkomplex. Sme tam spokojní
Velmi zla skusenost s doktorom Sekacom. Bola som so synom, urobil ukon o ktorom dopredu neupozornil ze bude spoplatneny. Volali sme aj do poistovne a potvrdili nam ze ide o vysoko neeticky pristup. Je dost na peniaze. Bol u neho aj manzel. Navrhol mu obstreky do ramena (1 za 50 eur|, ale ked sa spytal na alternativy liecby ani s nim uz neropravala dovidenia, hned bral ineho pacienta.
Pana lekara Sekaca neodporucam ani pre deti ani dospelych
Ahojte, moja najlepšia ortopédka v Košiciach je jednoznačne MUDr. Rusnáková. Je milá, ústretová, priateľská, s obrovskou odbornosťou a nečaká sa u nej extrémne dlho na objednanie ako som mala predošlé skúsenosti. Bola som u nej najprv s mesačnou dcérkou a potom tiež s malým synom, lebo deti vyrieši okamžite, denne a bez čakania. Ja som dostala termín o tri dni, lebo jej šikovná sestrička to vedela vyriešiť. Potom som už objednala aj môjho 60 ročného otca a od vtedy jej hovoríme už rodinná lekárka, lebo pomáha nám už viac ako dekádu. No maximálna spokojnosť a vďaka pani doktorke a určite ju všetkým odporúčam.

@martinka637 ahoj MUDr. Sekac poliklinika Východ