icon

Fyzioterapeut Andrej Foltyn - skúsenosti

evitka83
24. sep 2015

Ahojte kocky, prosim Vas, mohli by ste mi napisat referencie na tohto fyzioterapeuta tie, ktorym daval dokopy deti v dojcenskom veku? Stanovil nam neprijemnu diagnozu, tak ma zaujima nakolko je ne/omylny a ake ma vysledky s detmi. Dakujem

narayan
5. nov 2015

Asi ti nepomôžem, no chystám sa mu zavolať kvôli synovi, čítala som zatiaľ len pozitívne ohlasy. Môžem vedieť, čo sa ti nezdá? Prípadne čo ti povedal?

evitka83
autor
6. nov 2015

@narayan povedal mi na zaciatku, ze dcera ma priznaky lahsej formy DMO. Ja som na neho nenasla vobec ziadne recenzie

narayan
6. nov 2015

@evitka83 je tu skupina - Zázraky Vojtovky a pár báb tu o ňom už písalo ako o naozaj dobrom fyzioterapeutovi a aj pár deťom tu pomohol. Skús sa tam v tej skupine na neho popýtať a uvidíš 😉 .

narayan
6. nov 2015

@evitka83 poslala som ti pozvánku do tej skupiny 😉

evitka83
autor
6. nov 2015

@narayan ok, vdaka 🙂

evinka83
4. aug 2017

Andrej Foltyn okrem ineho ucil Dipl. fyzioterapeutov,robil fyzioterapeutom prednasky-naozaj sa vyzna.Ma na starosti Svk profesionalne sportove mansafty.Vygooglite si jeho meno a uvidite ake vsetky kvalifikacie ma.Je ich celkom dost.Fyzioterapiu robi uz velmi dlho a ked som potrebovala poradit pisala som jemu-poznam vela fyzioterapeutov ale on je jeden z 5 vramci Rakuska a Slovenska,ktoremu by som bola ochotna sa zverit do ruk...

juliet86
4. aug 2017

@evinka83 a kto su este dobri v ramci sr okrem neho? Dakujem za tip!

sss2023
23. okt 2023

@evitka83 ahoj prosim ta ako zte dopadli?? Naozaj to bolo dmo? 😕

evitka83
autor
23. okt 2023

@sss2023 nie, moja dcera ma ADHD. Spomaleny psychomotoricky vyvoj suvisel s tym. Dnes beha ako drak, chodit zacala v 30tich mesiacoch