Fyzioterapeut v Trnave
Ahojte, akeho odporucate fyzioterapeuta v Trnave? Skusila som uz 2, cvicila poctivo, mam pravidelne masaze, bola som aj u napravaca.. ale bolesti chrbta pretvavaju uz 4 mesiace. Mam pocit ze uz dalej nevladzem. A to nehovorim o tom ze som na to minula uz aj nemale mnozstvo penazi a casu. Prosim vas poradte, kto vam v TT pomohol? Kde to opat nebudu zas len vyhodene peniaze?
@bambulka104 ahoj, bola som u neho 2x, je veľmi príjemný, venoval sa mi. Len moja diagnóza si už vyžaduje operáciu, to už cvičením nenapravím. Čiže k mojej chrbtici bol veľmi opatrný.
@0silvia0 akú mate diagnózu
@katarinkacat spinalna stenoza, uz som po operacii.
Ahojte, poznate v Trnave dobreho fyzioterapeuta, co by pomohol s diastazou? Dakujem
@katus226 za mňa Deana simonidesova.. tuším tak bolo to meno
@katus226 Deana Simeonov, najdes na FB alebo pozri na IG ucet centrumloona. Priestory ma na Kapitulskej 22. Mne velmi pomohla, odporucam
Dobry den, prosim vas neviete mi poradit, ako sa vola fyzioterapeutka na poliklinike v suterene? Je to blondynka, chodila som tam s malym 4mesacnym synom na rehabilitacie, cvicila aj par cvikov vojtovky, zabudla som meno a potrebujem sa s nou skontaktovat, vopred dakujem za kazdu radu
@veronika8181 nie je to nahodou soňa maťusová?

@0silvia0 ahoj, aj si sa dostala k pánovi Zinchenkovi? Ak áno, pomohol ti?