Gynekológ na východnom Slovensku, nebezpečné lieky a tehotenstvo
Ahojte dievčatá , máte nejaké pozitívne skúsenosti s konkrétnym gynekológom/gynekologičkou na Východnom Slovensku ? V predchádzajúcom príspevku som písala o mojom prípade , otehotnela som počas užívania Beloretinu, tabletky som hneď vysadila , deň po Tom čo som mala dostať menštruáciu mi vyšiel pozitívny test , šťastie sa zmenilo na obavy a otázky budem si musieť dieťatko zobrať? Bude zdravé ? Dá sa zistiť rozsah poškodenia z tých neštastnych tabletiek . Test mi vyšiel v nedeľu , v pondelok som šla za mojou gynekologičkou , ta povedala že je príliš skoro , vypočítala že je to asi 4tt ( podľa predošlej menštruácie ) , vravela som jej o Beloretine , no nebrala to na nejakú váhu , Vraj všetky lieky majú vedľajšie účinky .... 😟😟😟
Mamičky prosím Vás o radu prípadne skúsenosť s užívaním liekov pri ktorých sa nesmie otehotnieť a stalo sa .
@irma222 ak si v 4tt, reálne si v 2tt a tam by nejaké škody narobiť nemal, tam sa len vytvorí ten plod prvé dni, super že si to zistila takto skoro a lieky vysadila. Ja vidím najmenšiu pravdepodobnosť

@irma222 nemam skusenost, ale ak ten liek urobil nejake zavazne komplikacie na babatku, tak pravdepodobne sa ani neuchyti. Nakolko priroda selektuje, a nebude rozvijat jedinca, ktory by aj tak nrmal.predpoklad prezit. Takze uvidis, a dalej budu vysetrenia a dr zisti ci daco je a tak.
Znama brala silne atb a akosi sa im.podarilo a nalsedne na to potratila. Dr jej toto.povedala, ze pravdepodobne je to tymi atb. Na dalsi.mesiac uz otehotnela znova a ma zdrave dievcatko.