Gynekológia BA - poplatky

vybru
11. júl 2018

Ahojte dámy, chystám sa prvýkrát navštíviť MUDr. Tazberíkovú vo Falck v BA. Chcela by som sa opýtať, či je možné navštevovať dr aj bez zaplatenia toho ročného poplatku 89€ ak nemám záujem o "nadštandartné" služby (objednanie na čas, parkovanie, atď.)
Túto pani doktorku som si našla na základe veľmi dobrých hodnotení, som však študentka a nemôžem si dovoliť platenú zdravot. starostlivosť.
Prípadne viete mi poradiť nejakú inú gynekologičku (výhradne ženu) najlepšie v BA I.? Ďakujem 🙂

sasa1983
11. júl 2018

@vybru podľa mňa najlepšie tam zavolať. Ale nemyslím že Ťa vezme bez ročného paušálu a tam ani nejde o žiadne parkovne. Keby si si všetko platila sama, tak keď sa to vyskladá, bude to nakoniec ešte viac.

summergirl
12. júl 2018

Ja by som vám odporučila jednoznačne muža. Tiež som v žiadnom prípade nechcela ísť ku gynekologovi-mužovi, ale potom som otehotnela a rýchlo som si musela nejakého lekára v BA zohnať. Hľadala som naozaj veľa, lebo som chcela niekoho s veľmi dobrými hodnoteniami, až som našla MUDr. Denisa Millyho (ambulancia na Bajkalskej). Lepšie som si vybrať nemohla. Neberie žiadny pausalny poplatok, ani vstupný poplatok, má zmluvy so všetkými zdravotnými poisťovňami, má online objednavkovy systém (objednanie 5€), berie vždy načas (ak som aj nebola objednaná, tak som čakala max. 30 minút), za ultrazvuk sa platí 10-15€, je veľmi milý, vôbec nie vtieravy alebo ulistny (to som si totiž o mužoch-gynekologoch predtým myslela 😇), na otázky odpovedá trpezlivo (a že som ich počas tehotenstva mala ozaj veľa), vyšetrenie bolo vždy veľmi citlivé, ambulancia veľmi dobre vybavená (má aj 3D ultrazvuk), je dôkladný, ale zbytočne vás nevyplaší. Má dve sestričky a obe sú veľmi milé. Rodiť som sa nakoniec rozhodla tiež pri mužovi - MUDr. Oravec na Antolskej a ten bol tiež perfektný, takže po týchto mojich skúsenostiach by som ja už teraz zasa nešla k žene-gynekologičke. 🙂

terezia1477
12. júl 2018

na milión percent súhlasím s summergirl
Taktiež som nechcela muža gynekológa, ale sťahovala som sa a s mojou pôvodnou gynekologickou boli problémy a nebola som spokojna ani keď som to mala blizko a už vôbec nie dochádzať za ňou. Tak som to riskla a išla k millymu s pocitom, že ak mi to naozaj bude tak veľmi vadit, ze je to muz, budem hľadať ďalej zenu, avšak po vyšetrení som ostala naozaj milo prekvapená. Zistila som, že vysetrenie nemusí bolieť ako to bolo vždy u mojej predchádzajúcej lekárky. Mohla som sa cokolvek spytat, vďaka jeho reakciám mi to nebolo neprijemne, mala som pocit, že sa naozaj zaujíma. Za mna určite odporúčam. Naozaj perfektný prístup. Aj sestričky sú mile 🙂