icon

Hľadám alergiológa v Bratislave na liečbu upchatých dutín.

summergirl
15. aug 2019

Ahojte maminky, prosím, vedeli by ste mi poradiť dobrého alergológa v Bratislave? Najlepšie Dúbravka, Karlova Ves, Devínska Nová Ves, ale môže byť aj inde v BA. Každý rok takto ku koncu leta a ešte možno september/október mám stále upchaté nosné dutiny (akokeby napuchnutú sliznicu) a trochu zahlienené, ale nejde to ani vyfúkať a ani mi to nesteká do hrdla, len cítim, že to tam mám. Okrem toho sa mi ťažko dýcha, akokeby som sa vedela nadýchnuť len do polovice. Nemáte s niečím takým skúsenosť? Nikdy som na testy u alergológa nebola, ale keďže sa mi to vracia každý rok v približne rovnakom čase, tak začínam mať podozrenie, že nejakú alergia asi mám. Za odpovede vopred ďakujem 😊

kika831
15. aug 2019

@summergirl imunovital v Ružinove

gabuliacik
15. aug 2019

@summergirl doc. Brezina

pralinka86
15. aug 2019

Najprv treba vymenny listok od obvodného. A dr Buchvaldova, v meste je

tanika
28. aug 2019

@summergirl prosim ako si dopadla mám presne to iste dom z toho na nervy ! Kam mám ísť ? Čo ti pomohlo ? Dik za tvoju odpoved 😘

summergirl
autor
2. sep 2019

@tanika zatiaľ som ešte nebola, lebo mi to pomaly prechádza, ale trvalo to viac ako mesiac, takže stále si myslím, že to je nejaká alergia - môj tip je, že to bude niečo z toho, čo sa žne v auguste/na konci leta...zajtra sa už chystám volať obvodnej či treba ten výmenný lístok a budem volať na alergológiu

tanika
28. feb 2021

@summergirl ahoj chcem sa ta spýtať ako si bazom s opuchnutymi dutinami mne to začína už teraz ... zahlienenie a ťažko sa mi dýcha, akokeby som sa vedela nadýchnuť len do polovice. Som zúfalá a teraz ten covid . Ako bola zima mi bolo super. . S teraz znovu čo ti pomáha ???? Dik moc za odpoved

summergirl
autor
28. feb 2021

@tanika ahoj 🙂 no mne vtedy obvodna predpisala Alergodil (ten mi velmi pomahol) a na alergologii mi nic nezistili. Robili mi kadejake dychacie testy, skusali aj kozne reakcie na alergeny a pele, a brali mi krv na kopec inych moznych spustacov, ale nic mi nezistili. Minuly rok som bola druhykrat tehotna a ja mam pocas tehotenstva uplne vyburcovany organizmus a som menej nachylna na vsetko, aj na choroby, takze to mi nic nebolo, dychalo sa mi uplne super. Po vsetkych neuspesnych testoch na imunoalergologii ma chcela este alergologička poslat na neurologiu na test na tetaniu, lebo uz nevedela, co by mi mohlo byt, ked vsetky testy mi vysli negativne. Ale na neurologii mi povedali, ze mam prist radsej az po porode, ze tam treba vela a zhlboka dychat, a ze to by mi mohlo prist zle pocas tehotenstva. Lenze ja som rodila v oktobri 2020 a to uz nebola dobra situacia s coronou a citila som sa dobre, takze som tam uz nesla. Osobne si myslim, ze to nema psychologicku pricinu, takze som v tom nevidela ani zmysel. A popravde ja mam pocit, ze u mna to asi bude skor od chrbtice, kedze u alergologičky sa nic nepotvrdilo.