icon

Hľadám citlivého detského zubára na východe Slovenska

jvasenka
5. jún 2025

ženy moje dieťa ma hrozný strach zo zubára-bohužiaľ sme boli zubarky ktorá jej bez umrtvenia vrtala hlbší kaz, druhý krát sme ju tam dostali lebo sme mali ísť už iba na kontrolu a ta krava jej to zas vrtla.. hľadám preto citlivého zubára/zubarku ktorá bude psychicky a emočne v poriadku a vie pristupovať k takým deťom-museli sme ísť potom na pohotovosť a dcéra ani za toho nechcela otvoriť ústa, presviedčali sme ju asi hodinu..čiže potrebuje proste veľa casu (trpezliveho dr) a veľmi citlivý prístup. máte osobnú skúsenosť s niekym takým?
lokalita ideálne ke, mi, po ale kľudne aj pp, lm či brezno-len nech to je to čo hľadám. ďakujem

ps-nejaké recenzie na mudr rusinka z ke? chodí tam známa ale jej syn nemá taký problém ako my

295anicka
5. jún 2025

pozri si na instragrame doktorka mimi - doktorka Hadbavná má prevádzku aj v KE aj v PP

viestta
5. jún 2025

V KE doktor Drac

zuzkaa1991
6. jún 2025

@jvasenka moja chodi na poštovu 14 ak sa nemylim dercova mlada skvelá lekarka prvýkrát ako 6r vrtala kazy bez problémov pekne dceru pripravila ukázala a komunikuje s dieťaťom lenze zas chodime pravidelne 6m na preventívky takze mala vzťah aj vedela do coho ide