icon

Hľadám dobrého gastroenterológa v Košiciach

martinka05
10. feb 2012

Ahojte dievčatá, hľadám dobrého detského gastro lekára v Košiciach. Mám problém s dcérkou, má 6 rokov a máme problémy s bolesťami bruška. Od mala sme sledovaní na gastro v Prešove, ale chcem vedieť aj názor iného odborníka a Košice máme najbližšie. Ďakujem za vaše názory a odporúčania 😉

Strana
z2
jaris84
19. júl 2016

@svetlusska olexova 0517711619 - ani mne nedvíhajú, asi nerobia

abigael
16. sep 2016

dobry den neviete ci aj lekarka na gastro vypise recept na mlieko ak detska lekarka ma volno dakujem

bibiiana
27. okt 2016

Dobry deň prajem prosim Vás poradte mi dobru lekarku mala ma problem sk akanim mame reflux :/

gondulka
9. jan 2017

@martinka05 a s ktorou ste boli spokojny?, aj nam treba ist na gastro len nevieme kde

martinka05
autor
10. jan 2017

@gondulka bohužiaľ my sme neboli spokojní ani s jednou, už na gastro nechodíme. U nás boli bolesti bruška nakoniec psychosomatického pôvodu ☹

mirek1234
16. júl 2017

Ahojte dievcata ..idem troska od veci ale potrebujem mat v to jasno ;)
Mojej dcere 22.mesacne zistiki kntoleranciu na mliecko .
Ma narok na predpis na nieaky sunar?
Ci jej to poistovna nepreplati ako to vlastne chodi?
Moja dosktorka nam kazala kupit sojove mlieka to js bohvie Ko nechuti ked vypije 30ml to je vsetko a vnoci vsatavame aj 3.krat za noc pita si mliecko ....predtym ako nam zistili intoleranciu pilk sme a sunar becomlex .
Dakjje za kazdu odpoved ;)

abigael
17. júl 2017

na panelovej je zlata lekarka sa objednajte

2382
17. aug 2017

@monikapuciova dobry den odpisali vam žienky aj ja by som poprosila tel.čislo

nanna1
18. máj 2018

Zienky chodite s detmi k Dr.Majorovej do DFN?

lucy218
17. jan 2019

@mirek1234 ahoj, prosim ta ako ste nakoniec dopadli? Viem, ze to uz skoro dva roky dozadu si to riesila ale skusim. Riesim akurat rovnaky problem. Maly ma 18mes a tiez mu zistili alergiu na bielkovinu kravskeho mlieka. A aj nasa dr povedala ze mu mam davat ryzove, ovsene mlieko. Ja by som skor nejake UM chcela. Lebo z tych ryzovych nema ziadne vitaminy. Nakoniec sa podarilo nieco vybavit? Dakujem za odpoved 🙂

valeria1920
11. sep 2019

@lucy218 dobry den, mozno mimo trosku a mozno uz mate porieseneja len ze tiez mame slergiu na mliecko amame neocate

renulianka
7. júl 2020

@martinka05 dobrý deň ak sa môžem opýtať tiež máme podobný problém hlavne so stolicou chodili ste niekam inam za lekárom ďakujem

martinka05
autor
7. júl 2020

@renulianka u nas to bolo nakoniec psychickeho povodu

renulianka
7. júl 2020

@martinka05 rozumiem a ako vám pomohli? Môžete aj ss

martinka05
autor
8. júl 2020

@renulianka diagnozu ma aspergerov syndrom, trpi uzkostami, z toho boli bolesti bruska, pomohli az lieky

renulianka
8. júl 2020

@martinka05 aha rozumiem ďakujem pekne želám pevné zdravie

janap76
10. nov 2020

@martinka05 možem Vám prosím napísať súkromnú správu ? 🙂🙏

martinka05
autor
10. nov 2020

@janap76 ano, samozrejme

x.antenka.x
4. máj 2021

@martinka05 mozem vas tiez kontaktovať sukromne??

martinka05
autor
4. máj 2021
Strana
z2