icon

Hľadám kardiológa pre liečbu extrasystolov

aliexbuy
17. sep 2024

Pekný deň, mám 22 rokov a mám problém s extrasystami po prekonaní covidu..

Potrebovala by som od Vás poradiť dobrého kardiológa, prakticky som ochotná prísť kdekoľvek. Momentálne mám kardiológa, ktorý nepovažuje už moje problémy za dôležité a preto, hľadám niekoho kto by bol ochotný má zobrať, vypočuť si moje problémy. Kľudne aj súkromného.. už dva roky s tým bojujem a zatiaľ sa to iba zhoršuje.. bola som aj na ablácii, avšak neúspešne, pretože počas toho rána mi ich nevedeli zaznamenať. Tí, ktorí trpíte extrasystolami poznáte, aké to je. Vtedy keď netreba sú, a naopak.. Takže ma prepustili, dokonca mi nedali ani lieky a mne sa to už iba zhoršuje a nikto nemá záujem to riešiť. 🙂 na môj dotaz, že či sa stým nedá niečo ešte robiť, mi bolo povedané, že to je jedno že za 24 hod som ich mala zaznamenané cez 14000, v ten deň ráno neboli, takže to uzatvorili a už sa to viac nerieši. Obmedzuje má to v živote, neviem s tým poriadne žiť a do budúcna si neviem predstaviť, že budem čakať dieťa.. V priemere mám každý deň cca 10 000 extrasytol. (Mám kúpené vlastne EKG, a som zdravotník, takže viem o čom rozprávam.) Najhoršie je, že každú jednu vnímam a veľmi som bola sklamaná, že to takto celé dopadlo, lebo som čakala iba na ten moment kedy to už konečne prestane..

Prosím ak náhodou viete o nejakom KARDIOLÓGOVI, ktorý by ma zobrať v čo najkratšom čase, a pochopil moje problémy, budem Vám vďačná.. som ochotná ísť kdekoľvek.

Ďakujem!!

tina159
17. sep 2024

@aliexbuy neviem odkial pochadzate, ale skuste pani doktorku Pacherovú z Levic, poliklinika Sanat.

nikaeli
17. sep 2024

Mne s tým pomohol dr.Trejbal v Prešove. Tiež som sa trápila 2,5 roka po kovide, chodila od dverí k dverám, aby to nakoniec hodili na tetániu. Kardiologička ma posielala na psychiatriu 🤦🏻‍♀️ dr.Trejbal mi zmenil lieky a doplnil draslík. Zmenu som cítila takmer hneď. Prešiel rok a ja ich takmer vôbec necítim - posledný holter vtedy zachytil cca 700. O mesiac mám kontrolu, sama som zvedavá na výsledky.

aliexbuy
autor
17. sep 2024

@nikaeli U mňa to je podľa EKG úplne jasné, a predsa nič viac s tým už nechcú robiť. Najradšej by som bola aj za konzultáciu s kardiologom. Myslíte, že funguje aj taká možnost? Ďakujem

nikaeli
17. sep 2024

@aliexbuy ja som ho 1x kontaktovala mailom. Tiež mám doma EKG a keď mi niečo zaznamená, pošlem mu záznam do mailu. Skúste ho osloviť, za opýtanie nič nedáte. Robí v ProCare na Jurkovičovej v Prešove, na webe nájdete kontakt (dr.Karol Trejbal).

aliexbuy
autor
17. sep 2024

@nikaeli ďakujem krásne, a pre ostatných, budem rada ak sa podelíte o svoje skúsenosti. Budem moc vďačná