icon

Hľadám mladú pediatričku v Košiciach

chiki18
9. feb 2017

Ahojte mamičky,už viackrát tu musím pridávať diskusiu,lebo nedostávam odpovede.Hľadám novú pediatričku pre svojho 9 mesačného syna,totiž momentálnou pani Dr. nie sme spokojný.Nezáleží mi na tom kde sídli tá lekárka viac mi záleží na tom aby bola odborná a dobrá lekárka a milá.Potešila by som sa keby bola aj mladá s príjemným vystupovaním.Dakujem za odpovede.

iukas
10. feb 2017

skusala si pytat sa v skupine Kosice https://www.modrykonik.sk/group/53/ , tam sa skor pozru lokalne baby z KE ako tu do fora. My inac chodime k Dr. Tencerovej do Procare, s doktorkou som maximalne spokojna, je zamerana skor na homeo a bio, ale nema problem ani predpisat aj atb, ak vyciti, ze ich uzivanie by pomohlo.. negativom je rocny poplatok za starostlivost v sukromnej poliklinike.

eeffka
10. feb 2017

@chiki18 ja mam taku ako chces akurat ma 60+, ale inak mila, ustretova, vysvetluje, zdovodnuje, poradi aj na telefone, na Viberi 🙂 , atb az po CRP, ockovania vysvetli a necha na rozhodnuti matky, mandle som povedala ze neoperujeme poznacila do karty a viac nenavrhovala operaciu ale alternativy. chodim ku nej s detmi uz 12rokov a dufam ze este dost dlho porobi
MUdr. Kissova Zofia , Tatranska