icon

Hľadám odborného ORL lekára pre dospelých v Martine

mirkaknm
27. júl 2025

Dobry vecer.
Velmi by som potrebovala pomoct najst dobreho Orl doktora.
Ked som bola dieta stravila som 3 mesiace v Martinskej nemocnici pretoze mi v uchu nieco rastlo a kym mi na to prisli, kosticky mi v uchu pohnili a dostala som sa tam uz so zapalim mozgovych blan.Cakali ma viacere operacie, traumy ako dieta som si tam teda zazila dost. Vuse 30rokov chodim k pani primarke, kt.ma operovala, no cely moj doterajsi zivot mi akosi zabudla povedat ze usi su spojene s alergiou, ze to ze moj stav je chronicky na ey zivot a moje ucho uz nebude nikdy ok, je vlastne normalne.Vyse 30 rokov musim chodit pravidelne ci uz mesacne, ci uz polrocne, ci uz tyzdenne na cistenie ucha, z kt.mi vybera prilepene mazivo. Bud hacikmi, vysavacom, obstrekmi...co mi neskutocne doblizi, vzdy mi ucho krvaca , vznikne nova chrasta, ktoru mi pro dalsom cisteni zas strhne a tak to ide dokola.Naposledy som uz sekla a nebola tam 3 roky :( No bola to hlupost, lebo teraz mam ucho v strasnom stave a bojim sa aby sa mi ho dotkol akykolvek doktor. Celkovo mam zivotnu traumu, nikdy mi ucho necistil nikto iny a mam z toho velky strach. Nemozem sa ponarat, mam plastiku a skoro vobec na ucho nepocujem. No velmi by som si priala najst niekoho kto by sa mi na ucho pozrel a skusil mi pomoct nakst pricinu, preco sa mi takto neistale ucho upchava a musi sa to len mechanicky cistit a zaroven niekoho kto by mi ho vedel nejako jemne pozriet, vycistit. DAKUJEM

ninazemna
27. júl 2025

Podľa abecedy: Barta, Csendes, Doležal, Rác, Tedla.

mirkaknm
autor
28. júl 2025
@ninazemna

Podľa abecedy: Barta, Csendes, Doležal, Rác, Tedla.

@ninazemna Co su to prosim za dr.? Mate s nimi osobnu skusenost?

ninazemna
28. júl 2025
@mirkaknm

@mirkaknm "V Martine" bolo v názve/nadpise od začiatku? Alebo medzičasom pribudlo?

ninazemna
28. júl 2025
@mirkaknm

@mirkaknm Si z KNM? Alebo z Rovinky (SC)? Rác je v Nemšovej, Csendes v Leviciach a Moste pri BA, zvyšní 3 v BA. Nechodím k ORL lekárom, skúsenosť je sprostredkovaná.