Hľadám pediatra v Jarovciach alebo niekde v BA, čo berie nových pacientov.
Ahojte, pred rokom sme sa prestahovali zo SC a na zaklade obvodu sme spadli k Cizmarovi. Neboli sme rok chori a teraz potrebujeme lekara ale uz nie je. Udajne zastupuje v Procare kade kto. Nikto nas nechcel vlani v Petrzalke vziat tak som isla cestou BSK a skoncili sme u Cizmara v Procare. Viete niekoho poradit kto by nas vzal? Aj ina caat v BA. Vcelku by som ba aj za alternatívu, lebo len vdaka nej sme rok boli o.k. dakujem.
My sme byvali predtým v SC a mali sme super doktorku. No ale je to daleko najma ked sa vyskytne nieco akutne. Volala som aj na BSK ziadny lekar sa nehlasi do Jaroviec a Rusoviec. Ze nie je zaujem. V Procare kde teraz spadame ame boli a ta lekarka...no to bol des. Normalne pretocila ocami tak som sa jej na rovinu opytala ci ju obtazujeme? Potom sa zacala snazit byt normalna. Ale mala som dost. Vlani som skusala posledne hladat pediatra v Petrzalke ale nikto nas nevzal. Ako toto je zufale...uplne.
@chillinka123 uplne s tebou suhlasim.je to des.

drzim palce!my sme mali podobny problem...nakoniec chodim do pezinka.bola sme v procare u tej doktorky ktoru potom vymenili za cizmara, s kt.som nemala do ru skusenost, po 2mesiacoch hladania co nas nikto nechcel som nasla,ze povodna doktorka z procare si otvorila vladtnu ambulanciu, nevyhoda ze je az v pezinku, ale inak ok.