icon

Hľadám zubára v BA, ktorý neokráda pacientov.

kaby
10. mar 2020

Hľadám zubára pre dieťa v Bratislave, ktorý :

1. neokráda pacientov
2. riadi sa vlastným cenníkom teda cenníkom, ktorý mu schválil aj VUC
3. má zmluvu s VSZP
4. nerobí zbytočné vrtanie zubov, len skutočne potrebné
5. robí svoju prácu dosledne a s citom
6. dopredu informuje pacienta o možnostiach liečby a doplatkoch
7. berie nových detských pacientov

Za 8 rokov nevieme nájst pre dieta zubára, ktorý by splnal tieto kritéria. Chodíme po pohotovostiach a ked nás už nejaký zubár bol ochotný vziat, hned pri prvej návšteve si naúčtoval neopodstatnenú sumu, ktorá nekorešpondovala s cenníkom a dokonca úkony, ktoré účtoval sa týkali dospelých osôb nie detí.

Nečakám, že zubár bude zadarmo, ale očakávam hlavne férový prístup.

Ďakujem za tipy.

Strana
z2
lilke
12. mar 2020

@mirkava to ku komu chodíte? Pred týždňom sme platili za mliečny 36€.

eliska13
12. mar 2020

@jajka257 dik za info tiež zvažujem prestup.Toto si len mamicky písali nemám skusenost

eliska13
12. mar 2020

@lilke problém je v tom, že deti nikto nechce, lebo su problémové.a potom, keď vezmú tak si dajú zaplatiť.35 eur platím za bielu dospelácke plombu

miriam11
Odpoveď bola odstránená
lilke
12. mar 2020

@eliska13 čisto detská lekárka. Dieťa absolútne bezproblémové. Bez injekcie.
Prebrala ambulanciu po starej, zlatej lekárke. Napr. za vytrhnutie rozkyvaneho zubu pýtala 10€. Doteraz sme kazy neriešili, tuším budeme hľadať inde.

vamajka
12. mar 2020

@martina2ve ale existuje mame taku ale v Puchove

bsp39
12. mar 2020

@kaby no ja zase nerozumiem tvojej otázke. Ja som ti dala úplne normálnu slušnú otázku a ty na ňu odpovedáš otázkou? A ešte si urazená? Pýtam sa, lebo o cenníkoch VUC nič neviem, preto som sa slušne opýtala. Dovetok znamenal, že iste im VUC schválila nižšie ceny, než za aké robia. Takže okrem toho si aj nechápavá. Takže ty čítaj s porozumením a odpovedz na otázky rovnako, ako baby odpovedajú tebe . A tyká tu každý každému, ak si nevedela.

ketrint
13. mar 2020

@mirkava to Vam prosim kde povedali? Ja za mliecne platim (a este ako), aj 70€ ma vysiel maly kaz, prestupili sme do inej sukromnej (v BA) je to cca podobne sumy ale pristup genialny...

mirkava
13. mar 2020

@ketrint
@lilke sme z PP takze chdime tam.... to je ale zderstvo v tej BA. Neskutocne.... a smutne

Strana
z2