Hľadáme detského endokrinológa v Košiciach
Ahojte baby, viete mi poradiť dobrého detského endokrinológa v Košiciach? Má hrčky v prsníkoch ☹ a okrem toho nám rastie trošku pomalšie. Má už skoro 7 mesiacov a ja jej kupujem kabátiky veľkosti 62 a pritom pri narodení mala 50cm a 3825kg. Máte s tým niektorá skúsenosti? Vopred Ď.
@talipes my chodievame k Dr. Jarcuskovej na Srsbkej. Pani doktorka je mila a z mojho pohladu aj dost dokladna. nerobi sialene vela odberov, pri spomalenom rastie nam robila odbery raz za pol roka ... nesla hned "pchat" hormony ale akor sledovala a zvazovala .... takze ja ju odporucam, aj ked s inym detskym endokrinologom skusenosti nemam 😅
zuzi0110 aj my chodime k Dankovcikovej a moj maly bohuzial je pod priemerom takze dalsie odbery nas cakaju 4.6. 😒
Ahojte baby,tak my sme boli u Dr.Jarcuskovej.Naozaj bola velmi mila.Presvedcila ma,ze nie je dovod na paniku,ze to mam dalej sledovat,vylucit kuracie, obmedzit polotovary a a uvidime sa zas v auguste.
Dr. Dankova alebo dr. Dankovcikova v detskej nemocnici na terase 🙂
baby, tie hrčky nemôžu byť ako rekcia po očkovaní? Doteraz nezmizli a už je to viac ako mesiac. Aj kuracie som vylúčila...

moj maly chodi do novej nemocnice na endokrinologiu tiez mi nerastol ale az od roka a teraz ma tri a pol a nic mu nezistili len ze rastie pomalsie a to si chudacik musel pretrpiet stale odbery a vysetreniaa nakoniec mu nedali ani lieky iba vigantol brerie. pri narodeni mal 49 cm a 3400g a teraz nema este ani meter a 15 kg a pritom je papkac. ale ked tak to skuste tam