Implantológ na zubné implantáty
Viete mi prosím poradiť výborného implantológa na záp. al. strednom Slovensku? Ale naozaj skúseného, čo má dobré výsledky aj pri možných komplikáciách. Ďakujem moc.
MUDr. Babcan z Dently v Ba. Viac ako 15 r skusenosti s implantatmi.
Súhlasím MUDr.Babčan z Dently...veľké komplikácie zlvláda super..
@sne_zienka1 Za mňa MUDr. Ján Gazdačko, Martin.
Implantát denne využívam už pomaly 25 rokov.
Mudr.Ábelovský vo Zvolene je top,ale tam bez finančného limitu...
@sne_zienka1 dream dental clinic Dubravka Ba.
@selya Iha, to ju uctihodna doba...A nikdy teda neboli problemy?
@reenie Dakujem za info.Naozaj hladam odbornika, mam vonku osmicky, a zakazdym sa mi po ich extrakcii skaredo zapalili rany, co bolo dost peklo,tak chcem ist na istotu.
@sne_zienka1 Musím si zaklopať, problémy som nemala. Ešte upresním, robil mi predný zub, nebola som stotožnená s mostíkom, ktorý mi vtedy navrhol zubár.
@sne_zienka1 skúsila som fakt plno stomatochirurgov..fakt komplikované som to mala..a musím povedať, že fakt je Babčan najlepší..vedel čo robí, ako mi dať všetky zbabrané zákroky doporiadku..
@reenie ahoj, prosim ta kolko ta vysiel 1 implantat u Mudr. Babcana? dakujem
@chalkmarker ja si už presne nepamätám, vždy to bolo aj viac implantátov aj typov,, pri tom implatovaní doplnenie kosti, zašitie, resp. upravenie ďasna,všetko sa platilo navyše, každý mal inú nadsavbu, inú cenu.plus korunka,.nikdy som ten účet detailne nerozoberala..úplne najlepšie, ak sa radšej spýtaš tam.. alebo aspoň pozri cennik..
@reenie ďakujem. Áno, cenník som pozerala, ale neviem, ktoré z tých položiek sa napocitavaju. Ešte otázka, koľko sedení bolo treba kvôli 1 implantátu až kým bol hotový?
@chalkmarker po dohode ti dajú implantát, po pár dňoch kontrola, po čase ti skontrolujú nakoľko percent je prirastený, ak je to dobré, ti urobia odtlačky, väčšinou už to merajú takým prístrojom, odtlačky nie vždy robia, po pár dňoch, ak sedí, tak našròbujú, ak nie, tak pošlú opravit..zarátaj si rtg, anestézu, popripade umelú kosť, korunku, a tú nadstavbu, teda ten šròb, presne neviem, ako sa to volá..no dosť to stojí😔, ale kontroly, super urobené korunky..a ten Babčan je neuveriteľne šikovný..robili mi aj inde, ale oproti Dently katastrofa..
@chalkmarker ešte som zabudla blomby..dočasnú a potom trvalú..tiež slušna suma

@sne_zienka1 VitaDent v Trenčíne. Manželovi dorabal 6 zubov a maximálna spokojnosť