icon

Je lepšia Mudr. O. Bodnárová alebo E. Lazarová?

olifcek
16. apr 2010

mile mamicky, pomozte mi vybrat tu najlepsiu pre moje dievcatko, predcasniatko. ocenim vase skusenosti s jednou alebo druhou pani doktorkou.
dakujem

olifcek
autor
16. apr 2010

chcela som Mudr. Bratskeho, primar, no je dlhodobo PN, tak mi odporucili Mudr. Lazarovu, no najnovsie i Mudr. Bodnarovu, a ja neviem, co teraz x;O)

ivush
16. apr 2010

Olifcek, vidím, že riešiš rovnakú dilemu ako ja...zháňam neurológa pre drobca a tiež som chcela MUDr. Bratského a teraz neviem...čo som si čítala referencie na nete na ostatných dr. tak som z toho akurát dosť zmätená a neviem ku komu ísť... 😒 tak budem tiež rada ak sem niekto hodí svoju skúsenosť ...

olifcek
autor
16. apr 2010

Ivush urcite nie dr. Adamova, a ptom lekai na Srbskej x;O)

ivush
16. apr 2010

No to rozhodne nie 🙂 Len práve Dr. Lazarová mi prišla ako asi najschodnejšia, len ona sa vraj špecializuje na EPI...tak neviem či mi bude vedieť poradiť teda či sa vôbec zaoberá tým, na čo ju potrebujeme...
A aké máš info o Dr. Bodnárovej ? nevieš, je to mladšia či staršia lekárka ?

olifcek
autor
16. apr 2010

ivush vraj mladsia...

specializuje na epi?

ivush
16. apr 2010

olifcek, áno, na epilepsiu u detí...

olifcek
autor
16. apr 2010

ivush aha...hmm....tak ale zastupuje primara... 😉

murinka
16. apr 2010

ja som navstevovala detsku neurologiu v kosiciach asi 1Orokov z dovodu ze som v noci nespala a bola som casto nervozna.prijimal ma dr.bratsky-pre mna jeden uzasny vyrovnany a ludsky clovek a lekar 🙂 a pod dohladom dr.kopasovej som sa pomaly ale isto dostavala z nahorsieho-povedali mi totiz preco sme neprisli skor lebo diagnoza bola vazna.ale odporucam vrelo doktorku kopasovu 😉

olifcek
autor
16. apr 2010

murinka 🙂

mauzos
16. apr 2010

ja mozem doporucit Dr. Eliasovu na poliklinike Sever, mlada pani doktorka, velmi mila s ludskym pristupom

ivush
18. apr 2010

Olif, aby to nebolo také jednoduché tak som ešte na webe našla celkom dobré referencie na dr. Zavadilikovu...hmm... 🙂

olifcek
autor
19. apr 2010

ivush idem v stredu k dr. Bodnarovej, tak dam vediet x;o))

olifcek
autor
19. apr 2010

a jo, je to vraj doktorka v strednych rokoch, tak som zvedava x;o) ale sestricka bola milucka

olifcek
autor
21. apr 2010

dr.bodnarovaje super x;o)

ivush
21. apr 2010

Áno, páčil sa Ti jej prístup k bábätku i jednanie s tebou ako maminkou ?

olifcek
autor
22. apr 2010

ivush bola som spokojna x;o)

ivush
29. apr 2010

Tak my sme nakoniec boli u Dr. Eliasovej a tiez som bola spokojna. 😵

olifcek
autor
29. apr 2010

ivush a aka je? vek, k detickam?

ivush
29. apr 2010

olifcek, tak môže mať okolo 40rokov, je komunikatívna, pozitívne reaguje na otázky rodiča a k deťom je tiež podľa mňa fajn (hoci môj synček by asi povedal, že nie 😀 😀 😀 )

olifcek
autor
30. apr 2010

jj aj Oliv u Dr. Bodnarovej riadne jacala...hech...uvidime o mesiac, aky z nej budem mat pocit a ked, tak skusim Dr. Eliasovu este x;o)

olifcek
autor
2. jún 2010

urobila som dobre...Mudr. Oxana Bodnarova je super...kecala s olivkou a ta dnes neplakal skoro vobec x;o)

mayusik
13. júl 2016

@olifcek vidim ze je to starsi prispevok.ale chodite k dr.Bodnarovej? Ste spokojme? Berie nove deticky? Vdaka

olifcek
autor
13. júl 2016

@mayusik ej veru, davno nie 🙂