Je lepšia Mudr. O. Bodnárová alebo E. Lazarová?
mile mamicky, pomozte mi vybrat tu najlepsiu pre moje dievcatko, predcasniatko. ocenim vase skusenosti s jednou alebo druhou pani doktorkou.
dakujem
Olifcek, vidím, že riešiš rovnakú dilemu ako ja...zháňam neurológa pre drobca a tiež som chcela MUDr. Bratského a teraz neviem...čo som si čítala referencie na nete na ostatných dr. tak som z toho akurát dosť zmätená a neviem ku komu ísť... 😒 tak budem tiež rada ak sem niekto hodí svoju skúsenosť ...
Ivush urcite nie dr. Adamova, a ptom lekai na Srbskej x;O)
No to rozhodne nie 🙂 Len práve Dr. Lazarová mi prišla ako asi najschodnejšia, len ona sa vraj špecializuje na EPI...tak neviem či mi bude vedieť poradiť teda či sa vôbec zaoberá tým, na čo ju potrebujeme...
A aké máš info o Dr. Bodnárovej ? nevieš, je to mladšia či staršia lekárka ?
ivush vraj mladsia...
specializuje na epi?
olifcek, áno, na epilepsiu u detí...
ivush aha...hmm....tak ale zastupuje primara... 😉
ja som navstevovala detsku neurologiu v kosiciach asi 1Orokov z dovodu ze som v noci nespala a bola som casto nervozna.prijimal ma dr.bratsky-pre mna jeden uzasny vyrovnany a ludsky clovek a lekar 🙂 a pod dohladom dr.kopasovej som sa pomaly ale isto dostavala z nahorsieho-povedali mi totiz preco sme neprisli skor lebo diagnoza bola vazna.ale odporucam vrelo doktorku kopasovu 😉
murinka 🙂
ja mozem doporucit Dr. Eliasovu na poliklinike Sever, mlada pani doktorka, velmi mila s ludskym pristupom
Olif, aby to nebolo také jednoduché tak som ešte na webe našla celkom dobré referencie na dr. Zavadilikovu...hmm... 🙂
ivush idem v stredu k dr. Bodnarovej, tak dam vediet x;o))
a jo, je to vraj doktorka v strednych rokoch, tak som zvedava x;o) ale sestricka bola milucka
dr.bodnarovaje super x;o)
Áno, páčil sa Ti jej prístup k bábätku i jednanie s tebou ako maminkou ?
ivush bola som spokojna x;o)
Tak my sme nakoniec boli u Dr. Eliasovej a tiez som bola spokojna. 😵
ivush a aka je? vek, k detickam?
olifcek, tak môže mať okolo 40rokov, je komunikatívna, pozitívne reaguje na otázky rodiča a k deťom je tiež podľa mňa fajn (hoci môj synček by asi povedal, že nie 😀 😀 😀 )
jj aj Oliv u Dr. Bodnarovej riadne jacala...hech...uvidime o mesiac, aky z nej budem mat pocit a ked, tak skusim Dr. Eliasovu este x;o)
urobila som dobre...Mudr. Oxana Bodnarova je super...kecala s olivkou a ta dnes neplakal skoro vobec x;o)

chcela som Mudr. Bratskeho, primar, no je dlhodobo PN, tak mi odporucili Mudr. Lazarovu, no najnovsie i Mudr. Bodnarovu, a ja neviem, co teraz x;O)