Kam na rehabilitácie v Bratislave (ideálne okolie Dúbravky a Karlovky)?

janapeterjana
14. dec 2019

Ahojte maminy, viete poradiť, kde v okolí Dúbravky a Karlovky robia kvalitné rehabilitácie detičkám? Syn má 7 mesiacov, je o 5 týždňov skôr narodený, má hypertonus na rukách, slabšiu šiju atď. Cvičíme Vojtovku v Harmony a chodíme tam na masáže, ale prekáža mi taká nesystematickosť. Chcela by som, aby keď so synom prídem na cvičenie, aby dotyčný lekár vedel, aké má cca diagnózy, čo a ako dlho už cvičíme, či to vôbec funguje alebo niečo zmeníme. A nie, že sa stále motáme v jednom kruhu, čo bolo povedané na jednom stretnutí už na druhom neplatí a podobne. Som ochotná aj zaplatiť, ak ma to nezruinuje. Ďakujem.

deedol
14. dec 2019

@janapeterjana Ahoj🙂 V Karlovke je na Donnerovej denny stacionar, ale cvicia aj s babatkami tak ako v Harmony. Su tam len dve fyzio, takze ta "nasa" vzdy vedela, kto sme, co je malemu atd. Lekarka je nie velmi prijemna, ale zato dost precizna.
My sme potom odtial presli do Luznej, tam su momentalne tri lekarky, skusenost mam s dvomi a s oboma velmi dobru. Primarka dala malemu rovnake diagnozy ako lekarka z Donnerovej (cize profesionalne su zrejme obe rovnako dobre), ale bola ovela ludskejsia.
Fyzioterapeutiek je v Luznej vela, ale my sme dostali "svoju" a vzdy sme chodili k nej, takze tiez vedela, kto sme, aky je problem a videla aj, ako maly napreduje.
Sukromne sme boli v Petrzalke u Evy Hromnikovej, tiez mozem odporucat, ale plati sa tam tusim 20€ za jednu navstevu, takze tam sme nechodili tak casto (mozno tak raz za mesiac, hlavne ked mi nejaky cvik nesiel - vedela dobre navrhnut ine drzanie, plus sme riesili aj stimulaciu pri hre).

kacena4
14. dec 2019

luzna je super venuju sa "speci" detom a je tam mozne ist s babatkami aj na pobyt ak je to potrebne, este odporucam https://rehabklinik.sk/ su vynikajuci individualny pristup - uzasne pracuju s babatka a hlavne so "speci" detmi priamo podla ich potrieb tak ako pises

sandri
15. dec 2019

Ahoj, my sme chodili cvicit na detske Kramare. Mala nas stale ta ista fyzioterapeutka, takze presne vedela co dietatu je, co malo cvicit a ake malo urobit pokroky. A vsetko islo cez poistovnu 🙂 chodime tam aj k lekarke - Mudr. Zelinkova, je uzasna, ludska, mila k detom a nesmierne trpezliva 🙂