Kde na Slovensku mi okamžite odstránia žlčník?
Ahojte,
Chcem požiadať o radu. Žijem v Anglicku uz 24 rokov a platím si tu zdravotné poistenie. No prave som zistila že zbytočne!
Asi pred dvoma rokmi som začala mat problémy so žlčníkom a pred 8 mesiacmi na vyšetrení mi našli 4 zlcnikove kamene. Dovtedy som mala asi 2-3 ťažšie záchvaty kde som skoro zomierala od bolesti. Keď som sa pýtala doktorky na vyšetrení co s tym, povedala mi že oni operujú až keď mávam záchvaty moc často 😡
Od Septembra ich mávam pravidelne aspoň raz do mesiaca, dávam si pozor co zjem ale aj tak to vždy niečo vyvolá.
Na Vianoce sme boli na dovolenke a chytil ma tam strašný záchvat, kedže sme boli v zahraničí, tak som nevyhľadála ani lekársku pomoc, nejak som este zvládla v bolestiach aj 7 hodinový let domov. Partner ma hneď vzal na pohotovosť, kedže som úplne ožltla, kde mi zistili obstructive jaundice ( žltačku ). Vzali ma hneď do nemocnice, robili všelijaké vyšetrenia miesto toho aby ma hneď operovali. Po 4 dňoch ma prepustili, kedže som uz nemala upchatý vyvod tak som nebola akútny prípad! Teraz musím čakať až do 17. Apríla na laparoskopicke odstránenie zlcnika! Včera som mala další záchvat, neviem ako to zvládnem čakať do Apríla.
Chcem sa spýtať či vie niekto o dobrej klinike/ nemocnici na Slovensku kde by som si mohla dať vyoperovať žlčník co najskôr, samozrejme budem samoplatcom. Prosim vás poraďte. 🙏

@nadia317 mne zlcnik vyberali na suk klinike gynpor na sliaci. bola som velmi spokojna. mne dali termin tusim o nejake tri tyzdne (uz nepamatam ...), ale dohodovali sme sa na nom. skus ich kontaktovat. ja som bola najprv na vysetreni a tam sme sa dohodli na termine, ale ked im zavolas, tak im mozno bude stacit dokumentacia, aby si nemerala cestu 2x. (znama zije v zahranici a prisla si sem dat spravit gynekologicku operaciu tiez)