Kde nájdem centrum pre neurofibromatózu na Slovensku?
Chcem sa spýtať kde majú centrum pre neurofibromatozu viem ze je aj blave Košiciach čítala som na nete ze je aj martine .alebo este kde sa tomu venujú.

@anonym_autor v SR sú tieto tri centrá,pre západ,stred a východ Slovenska. Neviem kde to máte najbližšie.
@anonym_f63aab vieš my napísať tri centra
@anonym_f63aab vieš my napísať tri centra
@anonym_autor
Čo viem tak venujú sa tomu 3 ambulancie v SR,ale centrum bude najvacsie asi len v BA.
Národný ústav detských chorôb Bratislava (ex DFNsP)
Detská klinika LF UK a OLM NÚDCH
Limbová 1
833 40 Bratislava.
Tam sa tomu venuje dr.Hlavata,konkrétne tejto diagnóze na ktorú sa pytas.
Na východe sa tomu venujú v DFN Košice
I. Klinika detí a dorastu
Trieda SNP 1
040 01 Košice
Keď stredne Slovensko treba sa obrátiť na Ambulanciu pediatrickej endokrinológie a diabetológie a porúch látkovej premeny a výživy v nemocnici v Martine
Ale hlavné sledovanie v SR má na starostlivosti Bratislava,tam je to hlavne centrum.
Hádam som ti pomohla kam sa obrátiť.
@anonym_autor
Čo viem tak venujú sa tomu 3 ambulancie v SR,ale centrum bude najvacsie asi len v BA.
Národný ústav detských chorôb Bratislava (ex DFNsP)
Detská klinika LF UK a OLM NÚDCH
Limbová 1
833 40 Bratislava.
Tam sa tomu venuje dr.Hlavata,konkrétne tejto diagnóze na ktorú sa pytas.
Na východe sa tomu venujú v DFN Košice
I. Klinika detí a dorastu
Trieda SNP 1
040 01 Košice
Keď stredne Slovensko treba sa obrátiť na Ambulanciu pediatrickej endokrinológie a diabetológie a porúch látkovej premeny a výživy v nemocnici v Martine
Ale hlavné sledovanie v SR má na starostlivosti Bratislava,tam je to hlavne centrum.
Hádam som ti pomohla kam sa obrátiť.
@anonym_f63aab prečo ambulancia endokrinológia a diabetologie látkovej premeny a výživy v martine co ma s tym táto ambulancia
@anonym_f63aab prečo ambulancia endokrinológia a diabetologie látkovej premeny a výživy v martine co ma s tym táto ambulancia
@anonym_autor takto som to počula,treba si bližšie informácie zistiť priamo v daných ambulanciach resp.co presne chcete riešiť,či diagnostiku ochorenia alebo čo presne.

@anonym_autor v SR sú tieto tri centrá,pre západ,stred a východ Slovenska. Neviem kde to máte najbližšie.