icon

Kde nájsť dobrého osteopata pre bábätko?

romik39
31. máj 2024

Ahojte prosím viete mi odporučiť dobrého osteopata pre mesačne bábätko ? Máme neutíchajúce plače . Rada by som vyskúšala túto cestu . Poprípade aj v akej cenovej relácii sa pohybujú sedenia a vaše skúsenosti . Ďakujem 🙏

anonymous87
31. máj 2024

My sme chodili sem. Boli sme velmi spokojni. Pan adamcik malemu velmi pomohol. Len je to ba, nepises mesto. Ak si dobre pamatam, platili sme 40€ za sedenie
https://osteopat.sk/

romik39
autor
31. máj 2024

@anonymous87 áno toto som našla aj ja . My sme z Martina ale ak pomôže kľudne vycestujem . Aký ste mali problém ? Lebo ja teda nemám tušenie čo mu môže byt . Prvorodena tiež plakala stále a čakala som kým to prejde ale je tiež ešte dosť malička a teda toto už je na mňa veľa

breznica
31. máj 2024

Skôr by som vyskúšala kraniosakrálnu terapiu

romik39
autor
31. máj 2024

@breznica máte skúsenosti pri placucom bábätku ?

anonymous87
31. máj 2024

@romik39 maly mal torticollis migraine. Cize pri strese, bolestiach, zubkoch atd drzal hlavku na krivo. U nas to prebiehalo 2t rovno, 2t na bok. Chodili sme cvicit aj vojtovku (ktora sa u nas dava asi pausalne), ale k zlepseniu neprichadzalo. Skor sme si vsimli, ze vzdy po cviceni sa mu stav zhorsil. Az pan Adamcik nam neodporucil vojtovku, lebo ho to este viac drazdi. U neho nam stacili 3 ci 4 sedenia a bolo po probleme… potom este jedno po ockovani… pri vojtovke sme sa trapili takmer pol roku bezvysledku…

romik39
autor
31. máj 2024

@anonymous87 ďakujem pekne a dlho ste čakali na termín ? Bola dobre komunikácia nakoľko tam ma uvedenú len emailovú adresu

anonymous87
31. máj 2024

@romik39 uf to si uz nepamatam kolko sa cakalo na termin. A ano, na maily reagoval velmi rychlo. Ja som bola celkovo spokojna aj s pristupom

breznica
1. jún 2024

@romik39 bohužiaľ nie, keď bol môj syn malý neboli takéto možnosti, začali sme s touto terapiou až neskôr a okrem iného je vraj vhodná aj pri "placucich babatkach ". Mám vynikajúcu skúsenosť s jednou panou v Trenčíne

romik39
autor
1. jún 2024

@breznica viete mi prosím dať kontakt ? Zaoberá sa len kraniosakralnou terapiou alebo aj osteopatiou

breznica
3. jún 2024

@romik39 pošlem do správy

natall113
4. jún 2024

@breznica vieš aj mne prosím poslať kontakt?

luciapavli49
9. jún 2024

@breznica mozte mi poslat prosim kontakt?

margaretka111
12. nov 2024

@breznica aj ja veľmi prosím o kontakt na danú pani, ďakujem krásne 🙂

breznica
13. nov 2024

@margaretka111 momentálne má tá pani problémy v rodine a nepracuje

margaretka111
13. nov 2024

@breznica ďakujem za info