icon

Kde nájsť fyzioterapeuta pre bábätko v Košiciach?

14. feb 2025

Ahojte, poraďte prosim dobrého fyzioterapeuta pre babatko v Košiciach ku ktorému sa da ísť aj bez odporúčania pediatra a netreba cakat niekoľko mesiacov. A tiež ak viete napíšte prosim aj približnú cenu konzultácie, nech viem s čím počítať😄
Dakujem❤️

sharka174
14. feb 2025

Ahoj. Chodili sme k Mgr. Berešovej na Komenského 3..ukazala cviky, mohla som si ju natáčať na mobil aby som aj doma vedela cviky presne zopakovať

autor
14. feb 2025

@sharka174 ahoj) dakujem za radu
Kolko si platila za konzultáciu? A kedy si dostala termin?

sharka174
14. feb 2025

To už bolo pred 4 rokmi, takže ceny asi nebudú aktuálne.. tuším 20 eur sme platili za "sedenie" + sme platili poplatok za prijatie do centra ale to bolo tiež asi 10 alebo 20 eur..termin sme dostali tiež dosť rýchlo ako nepamätám presne ale bolo to za pár dní..a potom sme už na mieste dohadovali ďalšie stretnutie

autor
14. feb 2025

@sharka174 dakujem pekne za info, skusim ju osloviť)

vkatush
14. feb 2025

Berešová je super, v KE jedna z naj odborníčok, aj k deťom aj k rodičom veľmi zlatá 😁 (máme pobehané viaceré fyzio, niektoré ťa rýchlo odbijú za polhodinu a veľmi nepomôžu). Ona sa nám venovala hodinu, kľudne opakovala a ukazovala viackrát, všetko vysvetľovala.
Kamoška u nej mala akurát poslednú konzultáciu, oni mali veľké problémy a dala jej malého perfektne dokopy.

Konzultácie teraz fyzio rátaj 40-60 eur u súkromníka.

autor
14. feb 2025

@vkatush Dakujem pekne)
Už som vyplnila objednavaci formulár)

viestta
14. feb 2025

Pre deti este odporucaju pani Bucherovu pri kruhaci na Moldavskej

fabkatrapka
11. mar 2025

Dobry deň, môžem sa spýtať ako rýchlo ste dostali termín? A aká je aktuálna cena? Dcérka 2,5 m ma pupočnú herniu s vydutym pupcekom a hľadám dobrého fyzio.

autor
11. mar 2025

@fabkatrapka dobrý deň, my sme išli k pani Bucherovej na Werferovej 3, termin nam dala cca za 2-2,5 týždňa, už presne nepamätám. Mali sme nakoniec aj výmenný listok čiže nic som neplatila za konzultáciu

fabkatrapka
11. mar 2025

Boli ste s ňou spokojná? Lebo vidím tu v diskusiách aj nie veľmi pozitívne ohlasy na ňu. Neviete náhodou prosím, ma podobne vysoký cenník bez výmenného listka ako pani Berešova? Pediatrička mi po žiadosti o lístok na fyzio dala lístok na chirurgiu 😐, ale ja nechcem strácať čas.

autor
11. mar 2025

@fabkatrapka tak zatiaľ boli sme iba raz, čiže neviem posúdiť na 100%, ale mne sa zdala byt v pohode
Čo sa tyka ceny naozaj neviem, ani len netuším aké ceny ma