icon

Kde nájsť kvalitnú hematológiu na Slovensku?

21. jún 2024

Ahojte kamaratka sa na odporucanie ma objednat na hematologiu. Dali by ste typ kde sa objednat na Slovensku kde beru aj z inych okresov? Dakujem

beasy
21. jún 2024

No s hematologiou je to tažke asi všade nakoľko terminy sa pohybuju bezne od 3 mesiacov az do 1 roku niekedy aj viac, netusím odkial ste, asi by bolo vhodne napisat aspon kraj, okres alebo podobne. Co viem tak nemocnice v Bratislave napriklad Anotlska beru aj mimo svoju spadovu oblasť.

autor
21. jún 2024

@beasy Dakujem Trenciansky kraj

beasy
21. jún 2024

No v tejto lokalite je problem, nakolko rodinny prislusnik tiez riesil termin a bolo mu oznamene ze september štitna a januar 2025 hematologia a to je v NMnV. Skor by som sa orientovala asi na mensie lokality ako Partizanske a podobne, ale myslim ze ta jedna cesta vlakom priamo z TN do BA a potom mhd rovno k Antolskej by nemusela byt az taky problem ak ide o jednorazove vysetrenie. 🙂 aspon by som asi skúsila obvolat to ved za opytanie clovek nic neda ja vzdy ked som hladala najlepsie terminy tak som zistila cisla a obvolala vsetko co slo, napisala som si to a potom vybrala najlepsie

e1i
21. jún 2024

@beasy v suvislosti s tehotenstvom to nebude jednorazova zalezitost. A tiez treba hladat podla toho co vsetko v ramci toho vysetria. Vlastna skusenost

mimi852021
21. jún 2024

Skúste mudr. Šabo internista hematolog z Nr ale berie len tehotné.

beasy
22. jún 2024

@e1i nevidim ze by autorka niekde napisala ze to je v spojitosti s tehotenstvom. Nepadlo o tom v prispevku ani slovo. Napisala len na odporucenie čo moze byt iba kontrolne odoslanie obvodnym lekarom napriklad kvoli zlym krvnym testom 👀