Kde nájsť lacného endokrinológa so sonografiou?
Poraďte prosím, kde ísť, aj na sono, za menej ako 90 €, alebo štátny.
mudr makarova v dubravke, ale neprebera pacientov od inych endokrino, berie len novych. plati sa 20e/rok
Ja mám až v Rači, ale veľmi dobra a neplatím nič, MUDr Jana Kollerova..teraz som videla na dverách oznam nejakých služieb nadštandard za ročný priplatok, ale bola to nejaká nie vysoka suma max do 50 eur..ale nie je to povinne
@cacianka mojtova, stenicclinic
EndoPlus (https://www.endoplus.sk/) v PB. Striedajú sa 2 mladé Dr a sestrička je anjel. Platím len za sono 20€, vstupné bolo myslím, že 50€. Objednávanie na odber aj vyšetrenie online a na presný čas.
K pani doktorke Kollerovej mam sucasnu skusenost a velmi zlu. Poprosila som sestricku aby mi dala jeden parameter navyse, ze si to priplatim, nebol problem. Pani doktorka na druhy den automaticky zmenila postoj a nechala ma zaplatit rocny poplatok (inac zazmluvney lekar si nema pravo ziadat poplatky navyse, iba ak ide o nejaky prednostny termin, co v mojom pripade to nebolo) + 2.5 nasobok ceny daneho parametru, ktory dala merat spolu s ostatnymi do Medirexu, a ked som si vypytala pokladnicny blok (normalny postup ked nieco platite), tak mi povedala, ze si mam zhanat ineho lekara. Horko tazko cez vymenu mailov som od nej dostala originalne laboratorne vysledky (zo zakona ma na ne pacient pravo). Je vidiet, ze je dost egocentricka, co stazuje vztaha lekara a pacienta. Pri autoimunitnej tyreoditide by clovek cakal, ze bude riesit aj ine parametre, nielen 2 (Medirex ma rozsireny balik s 5-6 parametrami). Cakala som viac, ze ma posle na ine oddelenia, da urobit iste testy, bude hladat dovody, urobi nejake odporucania ako podporit imunitu (v Rakusku som mala aj zo 50 testov). Zastarale sposoby liecenia, kde v EU sa na na stitnu zlazu pozeraju odost obsirnejsie a riesia dovody, preco imunita napada stitnu zlazu, nielen nasadit euthyrox a tym iba riesit symptomy a stitna zlaza aj tak po case odchadza, lebo ju imunita napada.

@cacianka idem dnes do PRO - BIOS, uvidim za koľko. Napíšem.