icon

Kde nájsť MRI, metabolické a genetické vyšetrenia pre deti?

ivanahalkova
22. mar 2025

Ahojte. Prosím Vás mám 2 ročného synčeka a pani doktorka z neurologie nás posiela na mri mozgu, metaboliku a genetiku. Vie mi niekto poradiť kde tieto vyšetrenia robia a aké sú Vaše skúsenosti?

ninazemna
22. mar 2025

Napr. v Univerzitnej nemocnici Martin. V Detskej fakultnej nemocnici Banská Bystrica/Košice. V Národnom ústave detských chorôb Bratislava. Oddelenie lekárskej genetiky je aj v Žiline. ZS

zuzuliennka1
22. mar 2025

tak zalezi, odkial si.
tieto vysetrenia vies vsetky mat napr. v BA - mri na neurologii na kramaroch, metaboliku takisto kramare a genetiku ba americke nam. ustav lekarskej genetiky

zutera
23. mar 2025

Minulý rok v septembri jsme absolvovali všechny tyto vyšetření které píšeš v Ba na Kramarech. A protože jsme v Ilavy tak jsme tam byli 4 dny hospitalizovaní

ivanahalkova
autor
23. mar 2025

@zuzuliennka1 Ďakujem za radu. A máš skúsenosti???

@zuzuliennka1
@zuzuliennka1

ivanahalkova
autor
23. mar 2025

@zutera Prosím Vás a ako prebiehalo vyšetrenia??? Ako ste to zvládali? Ako dlho ste čakali na termín

zutera
23. mar 2025

@ivanahalkova objednala nás naše neurologička ke které chodíme, termín jsme měli asi do 6 týdnu. Vyšetření bylo individuální, ale mě se líbilo že jsme tam leželi a udělali všechno postupně sami na jednom místě.Nemuseli jsme běhat po republice a čekat hodiny v čekárnách.Moje dcerka je od malička mala neurogický a těžší ortopedický pacient takže my jsme na nemocnice,operace a vyšetření zvyklé. Je jí 12 takže už pohoda