icon

Kde nájsť odborníka na KAP terapiu?

leila_b
13. mar 2024

Ahojte baby, neviete mi odporučiť niekoho, kto vykonáva takýto druh terapie ? Ďakujem za odpoved 😊

sandrasstini
13. mar 2024

@leila_b pozri ig kap kundaliny nina

13uzivatelka11
14. mar 2024

Odkiaľ s? Romi_kap robí aj online ale veľa báb aj cestuje po Slovensku. Zrovna k Nine sa asi nedostaneš lebo ma stále plno

13uzivatelka11
14. mar 2024

Viktória.kap.sk
Kap.blanka.facilitator
Kap.by.parsulka
Kap.with.mirka
Athianta_healing

leila_b
autor
14. mar 2024

@13uzivatelka11 z Piešťan, chcela by som nejako západný kraj, cestovať nejako extra ďaleko sa mi moc nechce… ninu sledujem už dlho ale termín sa mi ešte u nej nikdy nepodaril vychytat

13uzivatelka11
14. mar 2024

Tak to mi napadne asi jedine do Bratislavy to robia asi všetky co som ti napísala, alebo athianta_healing v Pezinku 😊ved pokukaj si ich profily, niektoré sú ešte akurát na tréningu takže možno budú aj nové termíny bližšie teba. Pripadne aj ten online je rovnako Intenzívny, ale odporúčam mat fakt kľud a nemať dieťa v dome vtedy aby si sa vedela poriadne uvoľniť 😊

13uzivatelka11
20. mar 2024

Ahoj akurát na mňa vyskočil tento profil, zrejme bude robiť kap aj v Piešťanoch 🙂

https://www.instagram.com/kap_by_jana?igsh=NTZq...

lenja111
15. apr 2024

Dievčatá určite nechodte k tej Nine a už vonkoncom tam neposielajte Vašich mužov. Akú pozitivnu energiu a čo všetko robí tak žena môže mať keď správala s chlapom (jej klientom), ktorý mal doma tehotnú priateľku. Tak ho opantala, že nechal svoje 2 týzďňové bábätko!

jarova
16. máj 2024

@leila_b
https://kaptotalchakraenergy.my.canva.site/kaptcha

niekto tu o nej pisal aj pri otehotneni, aj lieci a robi nejake energeticke nastavovanie, aj športovci tam chodia

a vraj sa platí, ak si spokojna

13uzivatelka11
16. máj 2024

@jarova máš osobnú skúsenosť?

zubras
15. jan 2025

@lenja111 žiadny MILUJUCI partner neopustí svoju ženu a dieťa koli KAP! Ak svoju ženu a dieťa opustil tak jedine z dôvodu, ze mu to prišla ako najvhodnejšia cesta pre neho ako človeka. Určite za to nemôže žiadna Nina, pumparka, ani učiteľka. Rozumiem, ze pani sa cíti zranená, podvedena atď atď atď a určite je to smutná situácia, ale tam nebola láska nikdy z jeho strany tým pádom. Raz by k tomu prišlo aj tak a naozaj verím, ze v úvodzovkách lepšie naučiť sa žiť bez otca dieťaťa keď je babo ako potom neskor.
Ninu aj celkovo KAP terapiu odporúčam všetkými desiatimi.
PS dúfam, ze sa mi podarí presvedčiť muža, aby išiel k Nine a ak by ma aj opustil neskôr, budem to brat ako signál, ze to tak má byť ✅ - akoby sa odpadky vyniesli samé ✨

13uzivatelka11
15. jan 2025

@zubras a nemyslela to skôr tak, že nina zviedla zadaného chlapa a to sa proste nerobí? Chlap si to mal najprv vysporiadať doma a potom spávať s inou.. A ona sa mala k tomu tak postaviť.. Nina a spol. Maju podľa mňa už trocha vysoké ega na to, že chcú robiť taketo duchovné techniky.. Tvoj muž môže ísť kľudne aj k iným facilitatorkam a nebude to o nič horšie

uradnikova
23. sep 2025
@leila_b

@13uzivatelka11 z Piešťan, chcela by som nejako západný kraj, cestovať nejako extra ďaleko sa mi moc nechce… ninu sledujem už dlho ale termín sa mi ešte u nej nikdy nepodaril vychytat

@leila_b mam kontakt