Kresťansky gynekológ na západnom Slovensku
Hľadám kresťanského gynekológa na Západnom Slovensku, ktorý rešpektuje, že žena odmieta určite vyšetrenia. Takého ktorý repsktuje, keď žena pacientka má problém a sama urči hranicu vyšetrení. Chcem poprosiť, aby sa do skuskusie zapájali len ženy, ktoré majú osobnú skusenost. Ďakujem za odporúčania
Fuha, všetci kresťania sú už aj vyštudovaní lekári keď pacient má určovať lekárovi vyšetrenia?
@bilberryday ja nechcem z istych naboz. a
osobných dôvodov vaginálne vyšetrenie. Môj terajší lekár to nechce pochopiť
@janai1 prosím tá, odidi z tejto témy, nepotrebujem takéto komentáre. O diskusiu som požiadala len ženy, ktoré majú osobnú skúsenosť
@bilberryday nie uplne, bola som u lekarky ktora mi na uvod oznamila ze predpisat antikoncepciu je proti jej presvedceniu 🤦♀️ ze uplatnuje vyhradu vo svedomi....... ma skoro piclo --- preco potom si robi atestaciu z gynekologie?? nepochopim 🤷🏼♀️
V nemocnici u milosrdnych na nam.SNP je krestansky gyneokolog pohladaj
@luccija ďakujem. Meno nevieš prosím tá?
Prave som hladala a on zomrel pred 2 r:(ale skus pozriet mne sa zda, ze aj jeho zena je gynekologicka neviem ci sa nemylim bol to mudr.Hvizdak
Diskusia je verejná, takže... Ale chápem, že vy kresťania máte furt potrebu utláčať iných 🙂
Mimochodom, tvoj problém nie je ani trochu kresťanský ale skôr psychicky - odporúčam skôr psychológa
@luccija ďakujem
Panny sa vyšetrujú per rectum a USG sa robí cez brušnú stenu alebo tenkou sondou ak je to nevyhnutné. Takto.su vyšetrovanie aj radové sestry.
Ahoj, chodila som ku kresťanskej gynekologičke v Poprade. Celá ambulancia, čakáreň a aj sestrička bola v tom duchu 🙂 takže vážne super. Keď ma prijímala tak mi povedala, že telieska nezavádza. Keď som bola tehotná, odzačiatku pozerala bábo iba zvrchu cez sono bruška. Až ku koncu tehotenstva robila vaginálne vyšetrenie aby zistila ako je na tom krčok maternice a pod. Myslím, že zo zdravotného hľadiska je to naozaj potrebné. Ale sama uvidíš 🙂 držím palce
Veľmi by ma zaujímalo,ako sa dá napríklad preventívku urobiť,bez vaginalneho vyšetrenia. Ako ťa môže dr. vyšetriť, nechápem? Telepatiou, či čím? Alebo sa spojí s bohom a ten mu napovie?
Si tu anonymne, tak by si mohla prosím objasniť aj dôvod? Ja som tiež kresťan, ale veď vaginálne vyšetrenie je zdravotný úkon, to nie je nič čo by spadalo pod hriech, odmietaš aj napr. onkologický ster?
@janai1 psychológa vyhľadaj ty, aby tá naučil rešpektovať iných názor. Nič o mne nevieš, tak má neurážaj
@viestta
@hazelgracegus nie, toto nie je to čo potrebujem riešiť
@yvanielka je to veľmi osobne, nechcem to rozpisovať
@bilberryday to mam svojho lekara, a toto tam zamestnal..... akoze mne je jedno kto mi spravi prehliadku, antiku som vtedy nebrala, ale uz len ten princip --- vyhrada vo svedomi pre antiku??? akoze interupcie ze nerobia nerozumiem - ved je tolko specializacii v medicine...... ale este vadi aj iba predpisat antiku???? akoze wtf???
Dúfam, že nie kvôli tomu že to vadí manželovi
@domi995 a ešte ordinuje? Môžem tá poprosiť meno?
Neviem aký iný názor mam rešpektovať lebo zatiaľ si žiaden nedala - na otázku či maju všetci kresťania medicínske vzdelanie aby si mohli určovať vyšetrenia si ma poslala dopreč z VEREJNEJ diskusie 😁 a to, že tvoj problém je psychologický je proste fakt lebo žiadne prikázanie nezakazuje lekárske vyšetrenie
@luccija áno aj jeho manželka je gyn, na striedačku je v BN a v BA, chodila som k nej kým som bývala doma, vlastne od strednej keďže s jej dcérou sme boli spolužiačky na strednej