Ktorí lekári v Košiciach prepichnú alebo nastrelia náušnice?
ďakujem za info, bývam na terase tak najradšej tam
Odporucam radsej nastrelit, je to rychlejsie a menej bolestive ako prepichnutie. To ze to urobi lekar nieje istota ze bude vsetko v poriadku, pozri si tu diskusie na MK, v kolkych pripadoch lekari prepichli uska nerovnomerne a potom to mamicky riesili. V kozmetickom salone su sikovne zienky, nemas sa coho bat 🙂
Na nastreľovanie naušníc odporúčam zlatníctvo Rubín v centre mesta. Nastreľujú, ale až od 6. mesiaca veku, keď je ušnica dosť veľká na nastrelenie. Bolo to rýchle, sterilné a stálo nás to myslím 12 €, už aj s naušnicami podľa vlastného výberu. Ušká sa nám bez komplikácii zahojili a sú rovnomerne nastrelené. Tiež som nevedela kam mám ísť a rozhodla som sa takto na základe pozitívnych hodnotení iných mamičiek a neľutujem.
a ochvilu pridu komenty o tom ake nespravne je babatku dat nausnice lebo este nema moznost sa samo rozhodnut :D
inak nam nastrelovala pediatricka ked mala dcerka asi mesiac. vsetko v pohode, zahojilo sa to do 3 dni.
ahoj, mojej malej prepichla ihlou pediatrička - Medicínske centrum na brigádnickej.

Ahoj, nastrelenie-kozmeticky salon na Terase na Narcisovej, pri Spolocenskom pavilone. Pani Helenka 0903855497. Bola som s malou a aj dve dalsie kamosky. Vsetko v poriadku, ziadne problemy.