Ktorý pediater v Bratislave nás nebude nútiť očkovať?
Ahojte dievcata, potrebujem radu skusenejsich. Hladam pediatra v BA a okoli, ktory/a ma nebude nutit ockovat. Moze byt aj homeopat. Uz som co to pokukala na nete, ale radsej by som si nechala poradit zo skusenosti.
Mozete mi pisat do spravy 😃, budem vdacna za kazdu radu.
Dakujem, pekny dnik 😉
Fakt to daktore maminy prezivaju ved to ockovanie bolo vymyslene nato aby chranilo cloveka pred chorobami no to je super teraz v case vyskytu zltacky poslat svoje neockovane dieta do skoly kde kludne mozu byt nakazeni 😔
@sunny8 len pre info - povinne ockovanie je na hepatitidu B, nie na A - zltacku ktora je teraz rozsirena
@hanka0810 pridaj sa do niektorej neocko skupiny a urcite ti niekto poradi. Moja dr sice robila sceny ked som jej oznamila ze neockujem ale nakoniec sme z toho nic nemali, ani pokutu a s nou na tuto temu viacej nediskutujem, kedze sama povedala ze nema na to cas ...
@googlinqa my sme mali na prihlaske do skolky, kde to potvrdzovala aj pediatricka, poznamku, ci je dieta ockovane, myslim, ze to tam pisala doktorka, neviem, ci je to uplne v kazdej skolke, myslim, ze v sukromnych nie, ale v nasej skolke sa asi podla toho neriadia, nakolko viem, ze kamoska nedavala deti ockovat, a chodia do skolky....
@googlinqa Žiadny zákon - je len vyhláška (platná cca od r.2007), že na prihláške do škôlky by mal byť očkovací status dieťaťa, teraz je okolo taký "boom" lebo máloktoré škôlky to mali a robí sa okolo neočkovania také "haló", tak Ministerstvo upozornilo škôlky smernicou, že to tam má byť. Ale ako som už napísala nesmie byť dôvod neočkovanie na neprijatie do škôlky. 😉
@maminkasisa
@evittam jasne, ze by to nemal byt dovod, ale nenapisu, ze koli neockovaniu, ale napr. z dôvodu nedostatku miesta....ale ako som pisala, zalezi to asi od skolky....
@hanka0810 mňa presvedčilo toto pozrieť 2x a zamyslieť sa...... Ďalej už rozmýšľať nepotrebujem...... Každý nech si robí čo chce.....
https://www.youtube.com/watch?v=ycpTHgQSjsk
@marcelatje mne neni len jasne, preco mi niekto neda jasnu idpoved na moju otazku. Ja sa nestaram do toho preco niekto ockuje a niekto neockuje. Je to kazdeho vec. Urobim si proste kolecko po pediatroch, ktorych som si nasla na nete, len som si kvoli tomu nechcela brat dovolenku.