icon

Logopéd v Košiciach. Poraďte

lucec
9. jan 2011

Babky prosím poraďte nejakú dobrú logopedičku v Košiciach. My sme boli s mojim synčekom pri logopedičke v Trnave pred pol rokom, bola super, mala plno hračiek, vedela malého zaujať. Vlastne ho naštatovala, aby začal rozprávať. Bola fakt skvelá, len je to o držku dochádzať tak ďaleko. Teraz máme problém s plynulosťou reči, môj Kubko toľko rozpráva, že sa mu ústa nezastavia, ale niekedy ho tak zasekne, že nevie povedať ďalšie slovo. A ešte ma trápi, že opakuje na konci nejakého slovesa písmenko napr. urobiťťťť, akoby sa nevedel správne nadýchnuť. Neviem, či je to koktanie, ale tá plynulosť je tam určite porušená. Budem vďačná za každú radu.

carloss30
5. apr 2017

@zuzanka1309 dobrý deň vedeli by ste nám poslať ten kontakt na logopedičku ? Ďakujem

niwaa
12. apr 2017

Dr.Dvorakova Bocatiova ul.

abigael
12. máj 2017

mamičky viete o nejakej logopedicke v Košiciach ktora by nas zobrala skoro všetky su plne nam to suri prosim dajte mi čislo

sebkonela
5. júl 2017

@zuzanka1309. Dobry den mozte mi prosim poslat to cislo na logopeda dakujem pekne

mrsr1973
12. aug 2017

@zuzanka1309 mohla by som vas poprosiť kontakt? Mam brata po 3 NCMP ,momentálne nevie rozpravat, chcem mu pomôcť. Ďakujem

nikolas2006
29. sep 2017

Ahojte mohli by ste mi poradit nejaku vynikajucu logopedičku pre 6rocnu dcerku potrebujem ak niekto tak piste dakujem

nikolas2006
29. sep 2017

@bibistec mam 6rocnu dcerku chcela by som poradit l ok gopedicku na terase pani dr.mocaryovu za kazdu radu dakujem a tiez aj kontakt nanu

bibistec
29. sep 2017

@nikolas2006 mocaryova sa teraz vola miroslava petrik je v novej memocnici v poliklinike pre dospelych ma 5. Posch ako je usne
Odporucam vam ist osobne. Ma strasne vela pacientov a velmi nobych neberie. Mozno ked pojdete osobne nejako ju ukecate lebo je vynikajuca fakt stoji za to

nikolas2006
30. sep 2017

@bibistec neberie uz lebo som jej volala a inu nejaku nepoznate

peculiq
3. okt 2017

@zuzanka1309 mohla by som poprosit do spravy?🙂

lilly
3. okt 2017

@peculiq Mgr. Cernu na Furci zastupuje nejaka nova pani, ktora berie novych pacientov. My chodime k Mgr. Novakovej, co robi vedla a som spokojna. Skuste zavolat na jedno z cisel tu a daju vam termin, no mozno tak o dva - tri mesiace..

http://logopediakosice.sk/LOGOPEDIA_Kosice/Kont...

petjka
3. okt 2017

@lilly som tam pred chvíľou písala pretože práve dnes nás poslala dr k logopedovi no už mi aj odpísali že neprijímajú nových pacientov že majú plný štadión a odporučila mi nejakú knihu

lilly
4. okt 2017

@petjka tak zrejme uz naplnili stav.. pred mesiacom viem, ze prijimali novych, ked som tam bola so synom, tak to vravela, tym co sa informovali telefonicky..
a moje dve kolegyne sa tam tiez objednali s detmi ako novi pacienti..
tak skoda..

petjka
4. okt 2017

@lilly škoda...moja bude mať o týždeň dva roky tak možno usúdili že to nie je taký akútny stav a ma odbili

lilly
4. okt 2017

@petjka aj to je mozne a podla mna je to tiez skoro na logopediu

niwaa
16. okt 2017

@zuzanka1309. Mozem cisielko poprosit?

peculiq
31. okt 2017

@petjka nerozpravate vobec?

petjka
31. okt 2017

@peculiq vie niekoľko slov no hovorí ich skomolene a má svoju reč, takú hatlaninu, smejeme sa že čínštinu, ktorá zrejme nemá nejaký vyznam no blaboce ňou a rozpráva takým iným tenkym akoby zvýšeným hlasom. Sem tam povie normálnym hlasom no väčšinou nie.

abigael
3. apr 2018

@gabi8 my chodime k nej najprv ide dieta dovnutra povytahuje co bolo v skolke a doma a potom do nej tak huci ze moja dcera je vystrasena ale s takym stylom sa nepracuje z detmi a len melie to iste dokola lekarka

bodiova
17. apr 2018

Do Kosicprisla dr.Oriškova je to klinicka logopedick pracuje v novej nenocnici na Triede SNP detske klinika ambulancia blizko Lekarne.Chodime k nej sme pokojny...Vyhladali sme ju v presove..Predtym robila s velmi tazko chorymi detickami...odpirucam

monika8008
27. apr 2018

@zuzanka1309
Dobry den mohla by ste mi dat kontakt na toho logopeda? Dakujem

janapalko
Autor odpoveď zmazal
janapalko
Autor odpoveď zmazal
abigael
19. jún 2018

@janapalko na Bociatovu sa presli este len sa mame objednat ale vychvaluju si chodili sme k oremusovej ale neboli sme spokojny ostatne co su logopedicky maju plno

jurcik
6. aug 2018

@bodiova ahoj,mozem poprosit tel.kontakt na pani Oriskovu?

hatlatitla
13. aug 2018

@bibistec Dobry ˇvečer, prosim pošlete mi číslo mobil k spominanej logopedičke, ak je to ešte aktuálne? ďakujem

bibistec
14. aug 2018

@hatlatitla nasa neberie novych ale skuste sa informovat osobne mozno ju prehovorite v novej poliklinika pre dospelych 5. Posch. A az v septembri bude

jankaks
21. aug 2018

Prosím vás, viete mi dať aktuálny telefónny kontakt na Miroslavu Petrík? Aj ordinacny čas kedy ju tam zastihnem? Ďakujem

renatka.manakova
10. sep 2018

@j_t ahoj prosim vedela by si dať cisielko na logopedička🙂dakujem

abigael
11. sep 2018

@jankaks Petrík už neberie pacientov