Logopéd v Košiciach. Poraďte
Babky prosím poraďte nejakú dobrú logopedičku v Košiciach. My sme boli s mojim synčekom pri logopedičke v Trnave pred pol rokom, bola super, mala plno hračiek, vedela malého zaujať. Vlastne ho naštatovala, aby začal rozprávať. Bola fakt skvelá, len je to o držku dochádzať tak ďaleko. Teraz máme problém s plynulosťou reči, môj Kubko toľko rozpráva, že sa mu ústa nezastavia, ale niekedy ho tak zasekne, že nevie povedať ďalšie slovo. A ešte ma trápi, že opakuje na konci nejakého slovesa písmenko napr. urobiťťťť, akoby sa nevedel správne nadýchnuť. Neviem, či je to koktanie, ale tá plynulosť je tam určite porušená. Budem vďačná za každú radu.
Dr.Dvorakova Bocatiova ul.
mamičky viete o nejakej logopedicke v Košiciach ktora by nas zobrala skoro všetky su plne nam to suri prosim dajte mi čislo
@zuzanka1309. Dobry den mozte mi prosim poslat to cislo na logopeda dakujem pekne
@zuzanka1309 mohla by som vas poprosiť kontakt? Mam brata po 3 NCMP ,momentálne nevie rozpravat, chcem mu pomôcť. Ďakujem
Ahojte mohli by ste mi poradit nejaku vynikajucu logopedičku pre 6rocnu dcerku potrebujem ak niekto tak piste dakujem
@bibistec mam 6rocnu dcerku chcela by som poradit l ok gopedicku na terase pani dr.mocaryovu za kazdu radu dakujem a tiez aj kontakt nanu
@nikolas2006 mocaryova sa teraz vola miroslava petrik je v novej memocnici v poliklinike pre dospelych ma 5. Posch ako je usne
Odporucam vam ist osobne. Ma strasne vela pacientov a velmi nobych neberie. Mozno ked pojdete osobne nejako ju ukecate lebo je vynikajuca fakt stoji za to
@bibistec neberie uz lebo som jej volala a inu nejaku nepoznate
@zuzanka1309 mohla by som poprosit do spravy?🙂
@peculiq Mgr. Cernu na Furci zastupuje nejaka nova pani, ktora berie novych pacientov. My chodime k Mgr. Novakovej, co robi vedla a som spokojna. Skuste zavolat na jedno z cisel tu a daju vam termin, no mozno tak o dva - tri mesiace..
@zuzanka1309. Mozem cisielko poprosit?
Do Kosicprisla dr.Oriškova je to klinicka logopedick pracuje v novej nenocnici na Triede SNP detske klinika ambulancia blizko Lekarne.Chodime k nej sme pokojny...Vyhladali sme ju v presove..Predtym robila s velmi tazko chorymi detickami...odpirucam
@zuzanka1309
Dobry den mohla by ste mi dat kontakt na toho logopeda? Dakujem
@bibistec Dobry ˇvečer, prosim pošlete mi číslo mobil k spominanej logopedičke, ak je to ešte aktuálne? ďakujem
@hatlatitla nasa neberie novych ale skuste sa informovat osobne mozno ju prehovorite v novej poliklinika pre dospelych 5. Posch. A az v septembri bude
Prosím vás, viete mi dať aktuálny telefónny kontakt na Miroslavu Petrík? Aj ordinacny čas kedy ju tam zastihnem? Ďakujem
@j_t ahoj prosim vedela by si dať cisielko na logopedička🙂dakujem

@zuzanka1309 dobrý deň vedeli by ste nám poslať ten kontakt na logopedičku ? Ďakujem