icon

Máte niekto skúsenost s Agel clinic v BA?

evkys
19. sep 2018
modrava
19. sep 2018

ano, nedavnu

evkys
autor
19. sep 2018

@modrava môžeš napísať viac 🙂 lekári a koľko sa asi platí za vyšetrenie?dakujem

modrava
19. sep 2018

@evkys ja som bola u cievnej lekarky a u neurologicky. a obidve super. cela klinika sa mi paci, terminy, objednavanie, pristup recepcie, lekarov.
u cievnej som bola bez ziadanky a kedze nema zazmluvnenu doveru, tak som platila 40e. u neurologicky som bola so ziadankou a cez poistovnu, takze som platila 15e poplatok. bol v tom presny cas, aj ma zobrali o par minut skor a bol v tej cene aj rtg. potom ked som sla na kontrolu som opat platila 15e. inac, ceny maju presne podla cenniku co maju na stranke. tam je aj to, ci dany lekar ma vsetky poistovne, kolko plati samoplatca.
mne tie poplatky stali za to. klinika ludoprazdna, lebo ludi beru vzdy na cas a nie je dovod cakat na chodbach a obe vysetrenia boli velmi podrobne a mala som pocit, ze mi lekarky venovali plnu pozornost. usmiate a ustretove.

evkys
autor
19. sep 2018

@modrava ďakujem veľmi pekne ,zajtra sa tam chystam ísť objednat na reumatologiu,nakoľko má v ,,klasickej,, ambulancii objednali až na december ,a to je pre mňa neprijateľné nakoľko sa moje problémy zhoršujú :(, takže ak dobre rozumiem keď mám zazmluvnenu poisťovňu s AC ,tak by som mala platiť len 15e lebo v cenníku majú 40e za vyšetrenie , plus eura navyše za kdeake odbery a podobne ,takže zas mám obavy,či si to vôbec budem môcť dovoliť platiť 🤔

modrava
20. sep 2018

@evkys nie, oni maju kazdy lekar inac popodpisovane zmluvy. napriklad cievna nemala doveru, takze mi bola zbytocna ziadanka a platila som 40. ale neurologicka doveru ma zazmluvnenu, tak sa mi oplatilo ist vseobecnej pre ziadanku a platila som len tych 15.
tiez potrebujem reumatologicku (mam aj ziadanku od tej neurologicky) ale kedze v AC nemaju u reumatologa zazmluvnenu doveru, platila by som 40e. to sa mi zrovna nechce, kdeze mam sice dost velky problem, ale bolesti nie. tak este vaham ci pojdem inde cez poistovnu, alebo tam za tych 40e