Máte skúsenosti s MUDr. Tiborom Bielikom ?
Kde ordinuje? Ake mate s nim skusenosti?
@lenka2802 Pán MUDr. Tibor Bielik už ordinuje v Čadčianskej nemocnici je tam primarom. Tak úžasne doktora s takým ľudským prístupom som ešte nestretla.♥️♥️♥️ Keď som lezela v nemocnici tak veľmi veľa žien tam bolo z ďaleká... Prešov,Levice som bola prekvapená. Ozaj odporúčam ale skôr ako tam pôjdete ak ste z diaľky si tam zavolajte až ho náhodou neminiete oni sa tam striedajú. Ale každý jeden gynekológ je človek x veľkým ♥️
@lenka2802 ordinuje aj v BB. Treba hladat cez google. Dalo by sa povedat, ze najlepsim odbornikom na Slovensku. Chodia k nemu zeny z celeho Slovenska. Z jeho pristupom a vysvetlovanim som bola spokojna. Bola som len raz. Sestru operoval, bola velmi spokojna, tiez pre jeho pristup
@janulla77 neviem ako to ma teraz poriesene. Vlani, ked som bola u neho ordinoval asi 3 dni v tyzdni v case od 17,00 do 22,00 hod. Kedze je bystrican do Martina dochadzal a to este okrem Martina operoval teraz si neviem spomenut ci v Lucenci alebo v Rimavskej. Velmi vytazeny lekar. Ale na googli ma stale svoju stranku v BB
Zenicky dakujem vam velmi pekne. Po cca 30 tich telefonatoch do vsetkych nemocnic na Slovensku som ho predsa len nasla 💪 Momentalne je primarom,gynekologom aj operaterom v Čadci 😍
@aki100 Ahoj,bola som na konzultacii a je uzasny profik na vysokej profesionalnej urovni. Da sa s nim o vsetkom normalne komunikovat,pekne mi vsetko v klude vysvetlil. Termin si vies dohodnut so sestrickou,necaka sa dlho. Info aj kontakt si najdes na strankach nemocnice čadca. Drzim palce 🙂
@michi77 Dobry den, komunikovala som priamo s panom primarom cez mail: tbielik57@gmail.com
@lenka2802 aj ja mam ísť ku nemu na konzultáciu. Posiela ma moja gynekologická. Som po 3 cs. Sterilizácii.mam bolesti v jazve. Mala som termín objednal ma cez mail ale teraz vraj iba núdzové stavy. Tak musím čakať
@katarinakubova Drzim vam velmi palce.
Ahojte, chcela som sa podeliť o moje skúsenosti s p. doktorom Bielikom. Odporučila ma k nemu moja gynekologička a som veľmi rada. Je maximálny odborník a top vo svojej oblasti. Pred takmer dvoma mesiacmi mi operoval v Čadci endometriózu a odstránil aj dva malé myómy. Okrem toho som mala na pravej strane sactosalpinx takže musel odobrať aj pravý vajíčkovod. Som mu veľmi vďačná že sa rozhodol ma operovať, lebo sactosalpinx nebol dobre viditeľný a endometriózu som nemala ešte v kritickom stave. Jednu cystu som mala na ľavom vaječníku a tú mi úplne nespálil aby nepoškodil funkčnú stranu. Ako človek mi prišiel oproti ostatným spomínaným skúsenostiam trošku chladný, ale pri tom čo všetko má na hlave sa ani nečudujem. Ja som šťastná, že ma operoval on.
Mala som tú česť spoznať ho. Pán dr. Tibor Bielik je fajn človek a špičkový odborník. To čo mi iní nechceli spraviť, spravil on. Za to mu patrí veľké ďakujem.
Ja som s doktorom nemala dobrú skúsenosť a ani by som ho tým pádom neodporúčala. Ale zasa viem že veľa ženám pomohol.
@66simonka66 a koho na operaciu v bb?
@66simonka66 ani ja som nemala dobrú skúsenosť, chladný, odmeraný prístup, žiadna komunikácia a operácia tiež nedopadla podľa predstáv. Verím však, že mnohým pomohol, čakala som však viac.
@jarkap1 snažili sme sa o dieťatko, mala som PCO a anovulačné cykly. Doktor Bielik mi povedal že mám pekne dozreté vajíčko, tešila som sa ako malé dieťa a na druhý deň som išla do centra do Heliosu a tam mi povedali že aké vajíčko že je to cysta. Nerozumiem tomu ako si taký skúsený lekár mohol pomýliť folikulu s cystou. Už som viac za ním nešla.

mal by byt v nemocnici v Martine, ja som ho ešte stihla keď bol v Banskej Bystrici a veľká spokojnosť 😍 vďaka nemu mám moje dve detičky