icon

Máte skúsenosti s MUDr. Tiborom Bielikom ?

lenka2802
9. dec 2019

Kde ordinuje? Ake mate s nim skusenosti?

Strana
z2
ivusiatko
9. dec 2019

mal by byt v nemocnici v Martine, ja som ho ešte stihla keď bol v Banskej Bystrici a veľká spokojnosť 😍 vďaka nemu mám moje dve detičky

nelca0510
9. dec 2019

@lenka2802 google

janulla77
9. dec 2019

@lenka2802 Pán MUDr. Tibor Bielik už ordinuje v Čadčianskej nemocnici je tam primarom. Tak úžasne doktora s takým ľudským prístupom som ešte nestretla.♥️♥️♥️ Keď som lezela v nemocnici tak veľmi veľa žien tam bolo z ďaleká... Prešov,Levice som bola prekvapená. Ozaj odporúčam ale skôr ako tam pôjdete ak ste z diaľky si tam zavolajte až ho náhodou neminiete oni sa tam striedajú. Ale každý jeden gynekológ je človek x veľkým ♥️

oliviabb
9. dec 2019

@lenka2802 ordinuje aj v BB. Treba hladat cez google. Dalo by sa povedat, ze najlepsim odbornikom na Slovensku. Chodia k nemu zeny z celeho Slovenska. Z jeho pristupom a vysvetlovanim som bola spokojna. Bola som len raz. Sestru operoval, bola velmi spokojna, tiez pre jeho pristup

janulla77
9. dec 2019

@oliviabb tak žeby chodil aj aj 🤔 bo je primarom v Čadci a aj tam ordinuje. Tak ten musí byť vyťažený kiež by bolo takých Dr viac ako je on ♥️

oliviabb
9. dec 2019

@janulla77 neviem ako to ma teraz poriesene. Vlani, ked som bola u neho ordinoval asi 3 dni v tyzdni v case od 17,00 do 22,00 hod. Kedze je bystrican do Martina dochadzal a to este okrem Martina operoval teraz si neviem spomenut ci v Lucenci alebo v Rimavskej. Velmi vytazeny lekar. Ale na googli ma stale svoju stranku v BB

lenka2802
autor
10. dec 2019

Zenicky dakujem vam velmi pekne. Po cca 30 tich telefonatoch do vsetkych nemocnic na Slovensku som ho predsa len nasla 💪 Momentalne je primarom,gynekologom aj operaterom v Čadci 😍

aki100
5. feb 2020

@lenka2802 ahoj,konecne nejake aktualne info. Ako ti to dopadlo? Bola si unho na konzultacii? Dlho sa caka? Ja by som snim chcela riesit myom ale zas cakat skoro rok,ked mi stale rastie velmi nechcem. Dakujem za odpoved

lenka2802
autor
5. feb 2020

@aki100 Ahoj,bola som na konzultacii a je uzasny profik na vysokej profesionalnej urovni. Da sa s nim o vsetkom normalne komunikovat,pekne mi vsetko v klude vysvetlil. Termin si vies dohodnut so sestrickou,necaka sa dlho. Info aj kontakt si najdes na strankach nemocnice čadca. Drzim palce 🙂

aki100
7. feb 2020

@lenka2802 neisla si cez tu konzultacnu v banskej bystrici? Ci to uz nefunguje? A za kolko ti dal termin na operaciu? A to v cadci?

lenka2802
autor
7. feb 2020

@aki100 Ahoj,bola som za nim priamo v Čadci. Termin mal najskorsi za cca mesiac. Vsetko zalezi od zdravotneho stavu a urgentu... 😉

michi77
21. feb 2021

@lenka2802 bolo to síce pred rokom, ale chcem sa Vás opýtať ako ste sa tam.objednávali. Telefonicky alebo emailom? Ďakujem.pekne

lenka2802
autor
22. feb 2021

@michi77 Dobry den, komunikovala som priamo s panom primarom cez mail: tbielik57@gmail.com

michi77
13. mar 2021

@lenka2802 ďakujem veľmi pekne.

katarinakubova
14. mar 2021

@lenka2802 aj ja mam ísť ku nemu na konzultáciu. Posiela ma moja gynekologická. Som po 3 cs. Sterilizácii.mam bolesti v jazve. Mala som termín objednal ma cez mail ale teraz vraj iba núdzové stavy. Tak musím čakať

lenka2802
autor
14. mar 2021

@katarinakubova Drzim vam velmi palce.

jozefink
15. okt 2021

Ahojte, chcela som sa podeliť o moje skúsenosti s p. doktorom Bielikom. Odporučila ma k nemu moja gynekologička a som veľmi rada. Je maximálny odborník a top vo svojej oblasti. Pred takmer dvoma mesiacmi mi operoval v Čadci endometriózu a odstránil aj dva malé myómy. Okrem toho som mala na pravej strane sactosalpinx takže musel odobrať aj pravý vajíčkovod. Som mu veľmi vďačná že sa rozhodol ma operovať, lebo sactosalpinx nebol dobre viditeľný a endometriózu som nemala ešte v kritickom stave. Jednu cystu som mala na ľavom vaječníku a tú mi úplne nespálil aby nepoškodil funkčnú stranu. Ako človek mi prišiel oproti ostatným spomínaným skúsenostiam trošku chladný, ale pri tom čo všetko má na hlave sa ani nečudujem. Ja som šťastná, že ma operoval on.

breza231
15. okt 2021

Mala som tú česť spoznať ho. Pán dr. Tibor Bielik je fajn človek a špičkový odborník. To čo mi iní nechceli spraviť, spravil on. Za to mu patrí veľké ďakujem.

certi
25. okt 2021

@breza231 operuje aj v bb?

jozefink
25. okt 2021

@certi momentálne je primár v kysuckej nemocnici v Čadci, v BB neoperuje. pred koronou operoval aj v Rimavskej Sobote ale čo viem, tak zatiaľ sa tam nevrátil.

66simonka66
25. okt 2021

Ja som s doktorom nemala dobrú skúsenosť a ani by som ho tým pádom neodporúčala. Ale zasa viem že veľa ženám pomohol.

certi
25. okt 2021

@jozefink a kolko sa plati za konzultaciu?

certi
25. okt 2021

@66simonka66 a koho na operaciu v bb?

jozefink
25. okt 2021

@certi ak si dobre pamätám tak 50€ som platila

breza231
25. okt 2021

@certi má tam ordináciu, ale či v BB aj operuje to neviem. Momentálne je primárom v Čadci - tu ma operoval.

astrid_
23. jan 2022

@66simonka66 ani ja som nemala dobrú skúsenosť, chladný, odmeraný prístup, žiadna komunikácia a operácia tiež nedopadla podľa predstáv. Verím však, že mnohým pomohol, čakala som však viac.

jarkap1
Autor odpoveď zmazal
66simonka66
27. jan 2022

@jarkap1 snažili sme sa o dieťatko, mala som PCO a anovulačné cykly. Doktor Bielik mi povedal že mám pekne dozreté vajíčko, tešila som sa ako malé dieťa a na druhý deň som išla do centra do Heliosu a tam mi povedali že aké vajíčko že je to cysta. Nerozumiem tomu ako si taký skúsený lekár mohol pomýliť folikulu s cystou. Už som viac za ním nešla.

jarkap1
Autor odpoveď zmazal
mijka0
27. feb 2022

@ivusiatko dobrý deň, boli ste prosím na rekanalizácii vajíčkovodov? Môžete mi prosím napísať do správy? Ďakujem

Strana
z2