Máte skúsenosti so škúlením u 18m dieťatka? Poraďte očného v BA.
Ahojte maminky, prosím vás, máte niektorá skúsenosť so škúlením u 18m dieťatka? Je potrebné zájsť najprv za našou pediatričkou alebo sa môžeme rovno objednať u očného? Viete mi poradiť nejakého? Najlepšie Dúbravka, Karlova Ves, Devínska Nová Ves, ale samozrejme ak viete o dobrom lekárovi aj inde v rámci Bratislavy tak za referenciu budem vďačná ☺️
Ahoj, odporucam Mudr Slezakova v Dubravke - lahko vygooglis kontakt. Chodili sme tam s dcerkou, pani doktorka je velmi mila, aj sestricky. Platili sme tam tusim 10€ za vysetrenie.
Dr. Fischerova v Petrzalke.
@summergirl Nám dávala pediatricka výmenný lístok, ale či len pre istotu, alebo to treba, neviem🤷♀️Najlepšie sa opytat u konkretnej očnej..K tej našej ideme až v októbri, tak zatial ju nemám odskúšanú..
@summergirl ahoj, Dr. Fischerova v Petržalke, výborná. Chodíme od piatich rokov, syn má už 10. Aj môj skulil a potom dioptrie. Doporucujem, skvelá odborníčka.
Elizova v lamaci. Draha ale uuuuzasna.
@summergirl my sme potrebovali vymenny listok k ocnej pri oboch detoch a s obomi sme chodili Mudr. Slezakovej. My sme boli spokojni

@summergirl myslím, že k očnému netreba výmenný lístok, pri objednávani povieš aký je problém a hotovo. My chodíme do Serede dr. Klobusicka, syn má 20 mesiacov, boli sme u nej asi 4krat. Som maximálne spokojná, vie ako na deti, všetko čo robí nám popíše, vysvetlí, je veľmi milá a ľudská. Určite na ňu nájdete aj ďalšie dobré recenzie.