MUDr. Adriana Borošová, Bratislava - skúsenosť?

majka2307
19. feb 2019

Ahojte prosim viete mi poradit aka je tato pani doktorka? A dcerou chodim k inej ale hladam niekoho lepšieho. Ako to u nej celkovo vyzera? Da sa objednat aj na termin? A ako s babatkom? Berie prednoatne ci je nutne cakat v preplnenej cakarni chorych deti? A co telefon maul reaguje? Vdaka za každé info

lucyluv
19. feb 2019

Na bábätká má vyhradený čas, vtedy tam nechodia choré deticky, objednáva presne na čas. Ale v čakárni je ešte jedna pediatricka, takže s nejakým kontaktom s chorým dieťaťom asi môže prísť. Chodím k nej s malou od narodenia, má 1,5r. Zatiaľ sme boli celkom spokojní, ale ja som ten typ maminky, že mám dosť naštudované, aj mamu zdravotníčku, takže ja tam väčšinou idem s tým, ze dajte mi toto a tamto :D keď mala dcérka bolesti bruška, Dr tvrdila, že má koliky, ale ja som trvala na vzorke stolice a nakoniec sa moje podozrenie potvrdilo, že to neboli len koliky. Inak je Dr príjemná, nerobí z ničoho vedu. Na moju žiadosť malej rozdelila očkovanie.

majka2307
autor
23. feb 2019

@lucyluv dakujem krasne skusim ju oslovit. Nemam aice medicinske vzdelanie ani rodina a pribuzni ale rada si citam vzdelavam a hladam ked je problem aj niekde inde.

katarina092
3. okt 2019

@lucyluv mozem sa spytat, plati sa nieco u nej?

lucyluv
3. okt 2019

@katarina092 nepamätám si, že by som niekedy za niečo platila. Dokonca ani za crp nič nechcela.

katarina092
4. okt 2019

@lucyluv Dakujem🙂