icon

MUDr. Antonyová v Košiciach a vaše skúsenosti s ňou

lenocka023
14. aug 2012

Ahojte maminy, ake mate skusenosti s pani doktorkou Antonyovou? Za kazdu odpoved vopred dakujem. 🙂

danka2105
14. aug 2012

@lenocka023 Ahoj, my cakame babatko zhruba o mesiac, a dnes som bola za nou sa prihlasit, mam na nu len a len dobre referencie od kamosiek, a musim potvrdit ze je to velmi zlata zena a lekarka, vsetko mi pekne vysvetlila, tak uvidime 🙂

lenocka023
autor
14. aug 2012

@danka2105 A prihlasit sa u nej mozem pocas ordinacnich hodin alebo iba v case poradne? P.S. Dakujem za info. ;)

danka2105
14. aug 2012

@lenocka023 Ja som ju stretla nahodou na chodbe, este tam nemala ani sestricku, takze asi len zacinali ordinovat 🙂 podla mna mozes kedykolvek, ked tam bude, je velmi zlata a ochotna 🙂

bender007
14. aug 2012

Ahojte.Pani doktorku Antonyovu osobne poznam. Mam dvoch synov,ktory chodia k mudr.Antonyovej .Nepoznam lepsiu ako je ona.Poradi,pomoze ako len moze. Takze velmi ju odporucam.
🙂

janka270
15. aug 2012

Ahojte, nema niekto telefone čislo na pani doktorku Antnyovu? Dakujem 🙂

rimina
17. sep 2012

@danka2105 ja tak isto... termin mam sice az v decembri ale bola som sa len tak nezavezne pozriet a hned ma oslovila sestricka, zavolali ma dovnutra, vysvetlila mi o co ide ako to funguje.... bola som milo prekvapena 🙂 takze zatial velmi spokojna 🙂

govinda
18. nov 2012

kočky, ktorá máte skúsenosti s touto lekárkou. My čakáme bábo o mesiac a chcela by som ju za pediatričku. Je potrebné tam teraz zájsť osobne alebo stačí telefonicky sa objednať a dohodnúť?

skopion911
26. nov 2012

Ahojte mamicky. Viete mi o tejto pediatricke povedat viac? Napr. ako sa stavia k ockovaniu, aky ma nazor na dlhodobe dojcenie, ci predpisuje hned antibiotika alebo vie poradit liecbu aj bez nich.... dakujem za odpovede

lucassia
2. jan 2016

ahojte mamuľky.... kedy sa mam ist k tej pani doktorke hlasit? pred porodom

mimusa37
3. júl 2016

úžasná lekárka aj žena

vcielka_
20. sep 2016

@skopion911 dobry den, dozvedeli ste sa tieto informacie niekde? Velmi by ma zaujimali teraz

skopion911
20. sep 2016

@vcielka_ nikto mi neodpovedal :(

vcielka_
21. sep 2016

@skopion911 Aha a ja ze ste ju potom skusili kedze to bolo pred par rokmi. U ktorej lekarky ste nakoniec skoncili a aka je? Zaujimam sa hlavne o dlhodobe dojcenie, antibiotika a pod pretoze co sa tyka dojcenia s terajsou sa vobec nezhodujeme. Vlastne okrem ockovania v nicom. A je to dost frustrujuce. Hladam doktorku ktora ma menej ako 60 co momentalna ma a ma trochu pokrokovejsie nazory a vsetko co je ine nez v minulosti nepovazuje skostnatele za blbost :(

vcielka_
21. sep 2016

@mimusa37
@bender007
Zdravim, viete mi o nej povedat viac? Co sa tyka veku, modernosti pristupu, ci podporuje stare nazory ci akceptuje i nove veci. Dlhodobe dojcenie. Ako sa stavia k antibiotikam, k ockovaniu, barefootovej obuvy a pod? Je skostnatela starym ucenim alebo nie? Proste cokolvek co viete.

sklenki
5. nov 2016

@vcielka_ Ahoj, vidím, že je ťažké dostať sa k nejakým info :( aj ja hladám niekoho podobného, ako ste dopadli? vybrali ste nejakého pediatra? Dakujem..

vcielka_
5. nov 2016

@sklenki Ano doktorku Kocikovu 🙂 Antonyova okrem svojho obvodu a novorodencov novych pacientov neprijima. Ale zistila som ze Kocikova je aj tak moja obvodna. A som s nou spokojna. Nerobi z komara somara ako moja predosla. Je velmi tolerantna a prijemna.

simcatko17
12. jan 2018

@vcielka_ môžem sa prosím opýtať aký ma obvod? 🙂 ďakujem

vcielka_
12. jan 2018

@simcatko17 ktora teraz? Kocikova ci Antonyova? O ntonyovej viem len to ze ma Furcu myslim, resp. viem ze k nej nepatrim. A Kocikova ma niektore ulice Terasy zapad

simcatko17
12. jan 2018

@vcielka_ antonyova 🙂 my sme z furce 🙂 presťahovali sme sa tu z tahanovciec a mame tam blbe spoje z furce 😅 tak rozmýšľam že vymeníme...je teda dobrá? Ďakujem 🙂

vcielka_
13. jan 2018

@simcatko17 podla vsetkych dobrych ohlasov na nu predpokladam ze je.

klodi
24. jan 2018

My k nej chodíme so synom a teraz už aj s dcérou, je výborná.podporuje dlhodobé dojčenie raz mi povedala, že sa sklána že ešte dojcim 😃, nepredpisuje hneď ATB, urobí crp aj vytery... milá,vzdeláva sa stále...aj ja ako dieťa som k nej chodila,takže asi už bude mať pred 60tkou...ale duchom mladá 🙂
Ale... má veľa pacientov... takže sa niekedy dlho čaká...

simcatko17
24. jan 2018

@klodi je úžasná minule som sa bola opýtať či by vzala môjho synčeka lebo mame dr až na tahanovciach a nechce sa mi tam cestovať no už ma plno 😢 neviem ako sa tam dostať... 😔