MUDr. Jergová v Prešove
chcela by som vediet vas nazor na nu.my sme tam sli kvoli cyste na mozgu.prvy krat nam urobila sono a odvtedy nic,len kaze syna vyzliect,pobeha mu spilkou po rukach,nohach,bruchu a nachadza blbe diagnozy.poslala ma zo synom na rehabilitaciu a tam namna doktorka kukala naco som prisla sak mu nic neni,teraz zas na detsku psychologiu,lebo maly nepovie len par slov.ale o cyste ako keby uz nevedela ani sonom ju nesleduje
@majolenka123 odisla som od nej,dvojrocny syn nevedel rozpravat len par slov tak mi naznacila ze je "iny" a poslala nas na psychologiu kam som nesla vobec a dnes ma maly skoro styri chodi do skolky a jedine co mu neide je K a meni ho za T. dokonca aj R povie perfektne.kamoske povedala ze ma nenormalne decko lebo ma vacsiu hlavicku co oni maju v rodine z manzelovej strany,neviem si pomoct ale strasne mi je nesympaticka.
@katika312 díky za odpoveď, ja ju poznám, len som si myslela, či náhodou.....no vidím, že nie....a asi sa na to vykašlem aj ja...
My s nou mame tiez zlu skusenost ☹
@martinastaj Ja som vlastne ešte nestretla nikoho, kto má s ňou aj dobrú skúsenosť 😀 ...ale nie, no posielajú ma tam preto, lebo že vraj ona jediná takto dopodrobna vyšetrí reflexy atď....viem, že teraz v decembri končí a neviem, či ma ešte vezme aspoň na konzultáciu, len neviem, či chcem počuť, že moje dieťa je "iné"...a pritom to vôbec nie je pravda....ako som sa presvedčila v mnohých prípadoch...
My sme tam isli kvôli tikom a spravala sa hnusne na syna zrukla ked uz mu bolo dlho a zacal kyvat s nohami ze nech to prestane robit ze ona ma nervy ze ma od rana dost ale keby to povedala slusne a bolo tam toho viac hned nam predpisovala lieky na ukludnenie atarax ktore som mu ani nedala isli sme potom ku mudr.štovčíkovi alebo štofčik uz neviem a on bol zlaty predpisal nam vitaminy a mineraly a ze ak sa to nezlepsi tak sa mame ukazat uplne iny pristup 🙂
Tak dievčatá, budem jediná, kto má s Jergovou dobrú skúsenosť 🙂 Mám 4 ročnú dcéru, ktorá má slabšiu poruchu sluchu, poruchu reči, výkyvy správania. Od narodenia sme chodili k Štofčíkovi, možno je milý, ale vtedy, ked nie je vážnejší problém. Ked maličká začala zaostávať - neskoršie sedela, chodila, - /všetko však v rámci normy, ale keby sme išli tabuľkovo, tak sme všetko stihli len tak tak/ tak štofčík bez toho, aby zdvihol zadok spoza stola predpísal injekcie na podporu mozgu, žiadne dalšie vyšetrenia, ani psychologiu nekázal. A vraj sa jej mám viac venovať. ☹ To už fakt neviem, či sa dá ešte viac venovať dieťaťu, ako som sa venovala ja. Keďže som potrebovala neurolog. vyšetrenia aj na posudkové k predlženiu rodičovskej, išla som k Jergovej. Tie strašidelné historky o nej sa nepotvrdili. Prvýkrát som tam bola pred dvoma rokmi pred Vianocami, vzala ma načas, naša malá vystrájala, eeg sa ani nedalo natočiť. napriek tomu malú vyšetrila, bola úplne v pohode, napísala správu, vypytovala sa otázky o zdrav. stave.Žiadne vrieskanie sa nekonalo, teda nie z jej strany. A bola jediná, kto mi povedal, aký je skutočný stav mojej dcéry, že to môže byť aj autizmus, ale na to je priskoro ale že všetko môže byť dobré, len ma to bude stáť veľa síl. Tohto roku sme tam boli zas, v apríli , eeg úplne v pohode , normálne s malou podebatila, lebo naša slečna začala konečne rozprávať. Myslím, že každý lekár si niekedy na pacienta otvorí hubu, lebo si myslí, že je pánboh. Ale niekedy robíme chybu aj my pacienti, že si to necháme. Ale k Jergovej - pokiaľ viem, je jedna z mála prešovských dets, neurologov, ktorých meno berú vážne aj v Bratislave. Má dlhoročné skúsenosti, veľa toho preskákala, A na mňa teda nikdy hnusná nebola . A kamoška MIška, tiež má dcérku s podobnými problémami ako my, odišla od nej ku Štofčíkovi, myslím, že ani nie po roku sa vrátila späť. Takže - ťažko povedať.
Viem, že je to stará téma, no prosím. Máte niekto skúsenosť z blízkej minulosti 🙂?

@katika312 ahoj, viem, že je toto staršia téma, no rada by som vedela ako si nakoniec u tejto pani doktorky dopadla...keďže ma čaká vyšetrenie u nej...dík