MUDr. Lešťan - detský alergológ v Prešove
Mamicky presovcanky popr.sabinovcanky...ideme v piatok k alerg.dr Lestanovi s dcerkou..uz cca rok ma svrbiacu pokozku kozna nam urcila atopicky ekzem dava nam masticky ale uz nam nic nezabera...chcem sa spytat aky vlastne je k detickam a co vsetko bude potrebne na take vysetrenie
@mima595 no my práveže sme taký špeciálny prípad, my máme potravinové alergie a sme sledovaní aj na gastre a teraz sa nám zhoršil stav, tak chodíme aj na gastro aj na alergo.
@martinka05 - tak sa len drzte..taketo "duchariny" ja nemam strasne rada..ked skusas, skusas, a raz zabera toto, raz ono.. ☹
Chcem sa vas spytat ked sme objednany na 14.00 aky je tam poplatok? 7 alebo 15?
Mamičký berie pan doktor nových pacietov syn má 9 mesiacov a nik nás nechce ošetriť lebo to nieje život ohroyujuci stav za mesiac sa visipal celý najhoršie su natom nožky robia sa mu pluzgieriky ktoré praskaju na kožnom nam pomôcť nevedia a ja som už zufalá.Dakujem
@mamulienka32 zavolaj na recepciu a povedz aký stav...Ked budeš čakať na termín, tak ten dostanes možno o 3 mesiace. Viem, že sa dá ísť niektoré dniaj bez objednania - ráno na časenku - ale týka sa to ibakontroly, myslím, že 1.vyšetrenie do toho nespadá. Najlepšie ked zavoláš alebo zájdeš osobne na recepciu a poradíš sa so sestričkami
@jaris84 dakujem za odpoved cez internet som nechala odkaz sestrička my zavolala a v pondelok ideme na vyšetrenie ako akutny stav kedže malý má 9 mesiacov skôr sa nedalo kedže pani doktorka ktora má detičky tam bude v pondelok a utorok.Aj tak som rada lebo som sa nikam nemohla dostať.Dufam že už bude dobre lebo ja som už psychicky nadne.
@mamulienka32 ides pravdepodobne ku vojtušovej, my k nej tiež chodíme...zlatá doktorka. To je super, že ti dali taky termín...Tak prajem veľa zdravia a nech sa vám polepší.
@jaris84 Ahoj.Na vysetrenie som nedosla malemu sa tak prudko zmenil stav ze sme skoncily v nemocnici a to len preto ze ma nikto nepocuva ze je to snim vazne. Ma alergiu na kravske mlieko,imunodecifit a kedze my povedali ze tu mu nepomozu skoncily sme v Martinskej nemocnici tam my ho daly dokopy a ja dokonca zivota budem dakovat personalu a lekarom v deckej nemocnici v Martine ze my ho daly dokopy.Maly ma viac diagnoz a na vysledky sa caka ale doc.Jesenak je jediny lekar co stym aj nieco roby.Pisem to preto lebo som nahnevana na presovsku decku nemocnicu Adamko tam strasne schudol a o pristupe ani nehovorim,cest vynimkam.
@mamulienka32 typicke slovenske zdravotníctvo...co ti na to poviem...ale asi to tak malo byť, aby ste sa dostali k lekárovi, ktorý vám nakoniec pomoze...Niekedy mám pocit z našich lekárov, že nás matky berú ako histerky, čo len zvelicuju a vobe nas neberú važne, co im hovoríme...

@martinka05 - aj my sme zacali u Lestana a presli sme k Vojtusovej..on je pohodak super dr. nemam voci nemu ziadnu vyhradu, len nemienim platit za vysetrenie 7E..chodia vsetky 3 deti + ja...možno keby sme potrebovali nejaku vyraznu liecbu, žeby nenastaval pokrok, asi by sme nemenili
ale Vojtusova je takisto vyborna dr., k detom ma vyborny vztah..ja som s nou velmi spokojna a už k nej chodim aj ja 😉