icon

Mudr. Petrasova,, Mudr. Majlongova, máte niekto skúsenosti?

dominicka005
18. jan 2019

Ahojte, mate niekto skúsenosti s tými lekárkmi? Potrebujeme sa s 2 ročnou dcérkou objednať, a neviem ku ktorej. Co odporúčate?

veronikazigova
18. jan 2019

@dominicka005 ahoj my chodime ku Majlingovej a myslim ze uz ju zmenim
......lenze ak tam budes chodit tak sa priprav nato ze tam budes dlho cakat pretoze je to v nemocnici a doktorka musela stale odbehovat na nejake oddelenie ... Ty mozes dole cakat neviem.kolko chces ale ak ju zavolaju na oddelenie.musi ist ... Ja spm tam.chodila skoro rano uz o pol 8 a doktorka prisla az o 11 ... Taktiez ak budes volat o vysledky máločo ti zdvinu a tak isto ked sa budes chciet objednat tak ti daju termin az o 2 mesiace ... Moj maly ma vkuse zvysene pecenove testy a vobec to neriesili a nedvihali my telefon tak som tam sla osobne a sestricka namna este aj vybehla ze doktorka nema tolko casu ze.ona beha hore dole ..... Ja si uz pojdem zmenit doktorku ale nie urcite z nemocnice ...... Ale to je moj nazor .... Ty kludne chod a vyskusaj 🙂

veronikazigova
18. jan 2019

@dominicka005 a este ultrazvuk mu mali robit a uz cakam nato 3 mesiace a.nic ...

dominicka005
autor
18. jan 2019

@veronikazigova no fuha, k Majlingovej volám celý deň, ale nedvíhaju, tak som nás objednala k Dr Petrasovej a ta nám dala termín na 22.3.2019,mala trpí zápchou a celkovo má od malička problémy so stolicou, takže musíme niečo riešiť

veronikazigova
18. jan 2019

@dominicka005 vidis pisala som ze nedvihaju ... Petrasova je asi lepsia lebo aj sestra knej chodi a nestazuje sa ... Nas dali ku Majlingovej kvoli tomu lebo sme boli hospitalizovany ale neviem preco prave knej ...... Ja ju okamzite zmenim pretoze maly ma zas,zvysene pecenove testy a neviem satam dovolat