MUDr. Polomová v Nových Zámkoch
Mamičky, prosím vás o názor, mám ísť s 8 mesačným synčekom k tejto gastroenterologičke kvôli intolerancii na laktózu. Prečítala som si jej hodnotenia na lekar.sk, ktoré nie sú práve pozitívne. Je to skutočne taká bieda? Ďakujem.
@sabina1975 ahoj, ja som najskor nechcela verit, ze synovi vysiel pozitivne test na IL; este mu robili kontrolny. Praveze nemal ziadne priznaky, zjedol celeho milacika a nic, v poriadku, je tiez dojceny a ja som kazdy den zjedla jogurt, dala som si puding, krupicu a tiez v poriadku. Nam na ten chybajuci enzym prisli vtedy, ked zistovali, preco ma tak malo zeleza. Takze on neje milacika a ja mam tym padom bezmliecnu dietu. U lekara si nebola? Je nejaky rozdiel medzi laktozovou intoleranciou a alergiou na kravske mlieko. Robili mu test na tuto alergiu ale ten vysiel negativne.
Ak by to niekedy zaujímalo niektorú mamičku... Boli sme u MUDr. Polomovej a žiadna hrôza sa nekonala. Vyšetrila syna, dala termin... U nás bez problémov, v pohode.
@matulienab ahoj tak vo stvrtok sme objednany na gastro dala som jej vysetrenie z dychu radsej zaplatim tych 12 euro jak jej pichat prsteky dufam ze vsetko bude dobre a vam hned aj povedali vysledok ci treba cakat
@sabina1975 ahoj, nakolko nam robili test z krvi v nemocnici ani nie pred mesiacom, tak nam bude robit (tiez dychovy) v novembri. Myslim, ze vysledok sa vie ihned, ukaze ho pristroj. Drzim palce, aby vam to dobre dopadlo 🙂
@matulienab dakujem dam vediet vo stvrtok pekny vecer
My sme taktiež nemali s pani doktorkou žiaden problém
ked mate na vyber-radsej si vyberte ineho lekara ☹
Ahojte. Mám ísť so synom( 11r.) k Mudr. Polomovej, nakoľko z krvi naša detská Dr. zistila intoleranciu na laktózu a mliečnu bielkovinu, máme si vziať zo sebou vodu (asi bude robiť dychový test), bude stačiť pol litra? A po vypití tej laktózovej vody mali vaše detičky hnačky? Ďakujem Iva
@ivana1000 nam brali krv- nemali sme dychovy test (ten stoji 12-15eur). Vodu si zoberte tolko kolko vypijete, lebo v pribehu niekolkych hodin nemozte nic jest a pit len vodu. Pri odbere krvi je to 5krat v 30min.intervaloch+ nejeka polhodinka na papierovacky(meranie havy a zrastu atd.)Dcerka vzdy po tomto teste je 2mes.chora a koncime na antivbiotikach, synceku je len par dni zle ☹
@mirell
@matulienab prosím vás ako to u Dr prebieha? Mi ideme zatiaľ že len na krv.
Doktorka nulová, žiadna odborníčka, malému menila každú chvíľu iné mlieko, čo malo zlý dopad na žalúdok. Neodporúčam, veľmi slabá doktorka. My sme po neviem akých jej zisteniach prešli na obyčajné čerstvé kravské mlieko a bolo po probléme.
Chodím k pani Dr už 5 rokov s tromi detičkami a som veľmi spokojná. Ja na ňu neviem povedať nič zlé, je milá a podľa mňa veľmi precízna.

@matulienab ahoj mozem sa opytat ake ma maly priznaky moja dcera ma 8,5 mesiaca a vyskusali sme 4 druhy UM vsetko vyvratila (je dojcena mliecko som jej chcela dat do kase privarkov a pod )ak ja vypijem normalne mlieko zjem jogurt hned je vyhadzana takze mam podozrenie ci jej neskodi laktoza teraz pije ryzove mlieko a to jej neskodi