icon

MUDr. Róbert Řežucha z Bratislavy - Fedinova 9

beruska.zuzanka
18. okt 2012

Aojte, chcem zmeniť detského ortopéda a tento ma zaujal zatiaľ len podľa miesta pôsobenia, ale nejaké referencie som nenašla, chodíte k nemu niektorá s deťmi? Aký je, čo sa týka odbornosti, prístupu k dieťaťu a k rodičovi, ako prebieha vyšetrenie a podobne, vďaka za každú skúsenosť.

1ingrida1
18. okt 2012

on je detsky? u neho som bola ja, a cakala som asi dve hodiny,hned po prichode do ambulancie som bola upozornena,ze treba zaplatit 10 eur polatok za zalozenie karty a ze keby som dala dalsich 10 mohla seom sa objednat a nemusela som tolko cakat.ale aj objednanych tam bolo strasne vela.doktor bol arogantny,neprijemny,nedaj boze by si sa ho chcela opytat co ti vlastne je... ironicky na teba vyblafne same latinske nazvy.. sestricka tak isto nerijemna,znechutena, dosta sa predo mnou hadali.

beruska.zuzanka
autor
18. okt 2012

@1ingrida1 áno, berie aj deti, ale teda, ďakujem, neprosím... ☹

1ingrida1
23. okt 2012

najlepsie bolo,ze sme ho teda dost ohovarali v cakarni,pocula som ako sa pacienti stazuju,tak som sa pridala,a zo srandy sme sa dohodli,ze pri odchode zahlasime co nam predpisal,aby ostatny vedeli.kazda jedna starsia pani dostala nejky kolenny pas ci co a radioterapiu,kazda mladsia bederny pas a liek na uvolnenie svalstva.ten isty samozrejme. ja tiez.takze asi tak.

beruska.zuzanka
autor
25. okt 2013

@1ingrida1 ahoj, tak dnes sme boli s mladšou, ale len rutinná prehliadka novorodenca, kĺbiky a tak a bol celkom príjemný, aj sestrička, vzal nás prednostne, keďže Hana je maličká, ani nezaplakala, keď ju vyšetroval a to ju teda dosť vykrúcal, ale bolo vidno, že sa snaží jemne, až sa mu dlane jemne chveli, ako sa snažil 😀 takže moja prvá skúsenosť s ním celkom šla, ale zas nechystáme sa tam na pravidelné návštevy... 🙂

1ingrida1
25. okt 2013

@beruska.zuzanka ahoj, tak som rada ze mas dobru skusenost 🙂

elean
9. jún 2016

ahojte.. ma este niekto pozitivnu skusenost s Rezuchom pri prehliadke novorodenca? Na lekar.sk som totiz nasla, ze pan doktor uplne zbytocne posiela novorodencov aj na RTG a to aj napriek tomu, ze mali za sebou sono vysetrenie