MUDr. Roľná, MUDr. Antošová verzus MUDr. Valdnerová

myleontina
23. jún 2015

ahojte kočky, no boli sme u MUDr.Csadera, ako clovek posobi velmi prijemne, ale mam trocha obavy, ze je na nas prilis nekonvencny a "homeopaticky", bojim sa, aby sa pri nejakom vaznejsom ochoreni nezanedbala starostlivost a nemavlo sa len rukou. preto hladame dalej. mamicky v okrajovych castiach BA - Dubravka, Devinska Mova Ves, Kramare a tymto smerom, prosim vas pekne, vedeli by ste mi povedat, ako ste spokojne s MUDr.RUzena Rolna, MUDr. Monika Antošová, MUDr.Karin Valdnerová . su vsetky tri sukromnicky? vezmu novorodenca? nezanedbavaju nic? nedopuju deti ale zas zbytocne atb? cim viac nazorov, tym lepsie, vopred vam velmi pekne dakujem 😅

johanka.
24. jún 2015

Myslim, ze antibiotikami sa dnes uz bezne nedopuje, crp je standardne vybavenie ordinacie, ma ho uz dokonca aj nasa obvodna na dedine 😀 K MUDr, Rolnej chodi s detmi kamaratka tuto z ulice a velmi si ju pochvaluje, ze sa od nej naozaj velmi vela naucila. Je vraj velmi svedomita a spolahliva ako doktorka, akoze nemyli sa v diagnozach, je velmi ustretova, mozes jej aj kedykolvek zatelefonovat, ked mas problem, a zuctuje si to az dodatocne (aj to vraj nie vzdy vezme peniaze), nie ako Csader, kde platis vopred nemaly pausal uz len za moznost zatelefonovat. Vraj je dost prisna, vyzaduje od rodicov disciplinu co do zdravotnej starostlivosti, dosledne trva na ockovani v terminoch, samozrejme s prihliadnutim na zdravotny stav dietata. Ja som bola za nou na takej malej konzultacii, ked som sa rozhodla odist od Csadera, ona vyzera byt taky druhy pol oproti nemu, ze mat zdravotny stav dietata co najviac pod kontrolou (napriklad v ordinacii hned sesticka overovala, ci a ako mamicky zrazali detom teplotu atd.) Ked som spomenula Csadera, hned sesticka si pohrdavo odfrkla pri jeho mene, a potom aj doktorka naznacila cosi, ze je to dost exot. Tvarila sa, ze mozno by aj novych prijala, mna ale z istych dovodov odmietla, a mimochodom spomenula aj, ze asi o rok uz pojde do dochodku, takze ak aj k nej pojdes, tak o rok budes mozno hladat znova, pokial Ti jej nastupkyna nebude vyhovovat. Opytala som sa jej este, koho by mi odporucila ona na tomto konci Bratislavy, tak spomenula prave MUDr. Valdnerovu ako dobru odbornicku. Tej som potom uz len telefonovala, a sesticka ma odmietla, ze prestupy od inych pediatrov uz neberu, ale tvarila sa, ze novorodenca by vzali. Asi tolko Ti viem povedat.

myleontina
autor
24. jún 2015

@johanka. super, taketo nieco som potrebovala pocut, dakujem pekne 🙂

sixtine
7. júl 2016

Aktuálny stav - prešli sme od MUDr. Rolnej k MUDr. Antošovej a spokojnosť. S Mudr. Rolnou sme nemali úplne zle skúsenosti, ale manažment pacienta je oveľa lepší u Mudr. Antošovej.

natalynka33
12. jan 2020

My mame s dr rolnou velmi zlu skusenost, s uplne lahko viditelnou anginou (zelene capy v hrdle) nas poslala na ORL kde sa len cudovali ze pani doktorka nevie preliecit anginu? Musela nam na orl predpisat penicilin lebo pani dr nepredpisala. Boli sme u nej dlhodobo a teda dali sme tomu sancu no ale s bratom prisla mama v hodine desiatej ako sa hovori s akutnym zapalom pluc do nemocnice kde ho vyslovene aj neskor studenti na kramaroch neprepoculi narozdiel od pani doktorky takze tolko k tomu...
Za celu dobu nebola schopna urobit crp a urcit sekundarnu bakterialnu infekciu na virusovom ochoreni. Nie som lekarka ani zastanca antibiotik no taketo chyby jednoducho mohli stat mojho brata zivot a za toto nemozem povedat ze som bola s touto lekarkou spokojna. Odporucam DNV Prokopova a s panom Csaderon taktiez bez problemov. Aj keby nebol mily clovek radsej nech nie je mily ale hlavne nech je dobry odbornik !