icon

MUDr. Simona Rendková - Simipedia - skúsenosti.

lenickalienicka
3. apr 2020

Ahojte,

Mate prosim skusenost s tou pani doktorkou?

Dakujem

novazienka
7. okt 2021

@desampara kam odchádzate? aj ja som z nej veľmi sklamaná, bojím sa už k nej aj vstúpiť, lebo zakaždým mám pocit, že ma vysmeje a chce sa ma len rýchlo zbaviť

novazienka
7. okt 2021

@fantinka myslím, že to je dobrý nápad - mali by si prečítať tieto komenty, tá lekarka tam nemá čo robiť

desampara
10. okt 2021

Suhlasim tiež spisať stažnosť !
Štvrtok som jej volala že mam dceru choru a odkazala mi po sestričke mam jej niečo kupiť v lekarni na bolesť hrdla a to bolo všetko chcela som ospravedlnenku do školy a jej odpoveď bola nech rodič napiše. Zajtra jej budem znova volať že dcere to neprešlo a určite ma pošle do …

den80
10. okt 2021

@desampara tak snáď nechcete ísť k pediatričke s chorým dieťaťom?! 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ No som zvedavá čo vám zajtra povie, snáď aspoň na crp vás objedná ... Ešteže sa má na čo vyhovárať, neviem čo by robila keby nebola pandemia a ľudia by jej len tak mirnix dirnix chodili do čakárne, lebo už keď prišla tak hneď začala zavádzať ten objednávací systém aby jej tam nechodili ľudia len tak ... Držím palce nech je dcéra čo najskôr zdravá 😘

leonka1306
12. okt 2021

Pripojím sa k sťažnosti

den80
12. okt 2021

@desampara ako ste dopadli

den80
12. okt 2021

@katyfely no snáď budete spokojní s pani dr. My sme od nej odišli pred 14 rokmi 🤦🏽‍♀️

den80
12. okt 2021

A k tej sťažnosti, niečo také všeobecné a podpíšeme viaceré? Tak si to predstavujete? Nebude lepšie keď každý napíše konkrétne čo bol problém? Že tých sťažností bude viac samostatných. Ja som ešte teda podobnú sťažnosť nepísala ale vraj sú oni povinní to preveriť.
Ak taká všeobecná tak niečo v zmysle, že pani doktorka odmieta vyšetriť choré dieťa, veci rieši len cez telefón a veľmi arogantným tónom, ba priam až s výsmechom. Ignoruje odporúčania pediatrov z pohotovosti. Problémy deti banalizuje a domôcť sa odberu krvi je priam nemožné.
V prípade choroby a horúčky dieťa nevezme v daný deň, ale objedná ho na iný. Ak ide o štvrtok, tak až na pondelok. Niečo takéto?

katyfely
13. okt 2021

@den80 ahoj, a prečo ste od nej odišli? ďakujem

den80
13. okt 2021

@katyfely no zaočkovala nám malú chorú, ja som ju na to upozornila, že má statočnú nádchu a kým som sa otočila malá už mala injekciu v nožke a že prechladnutie sa nepočíta... Na každej poradni mi povedala niečo iné, dosť zásadne veci, ktoré si vyslovene odporovali. Našťastie vždy tam so mnou niekto bol lebo už som si pripadala ako blázon. Keď sme riešili príkrmy tak mi strčila do ruky brožúru čo kedy zaraďovať a keď sme sa potom bavili, že sa nám mala osypala po jogurte tak mi vynadala, že prečo jedla jogurt. V tom papieri od nej samozrejme bolo, že ho mám zaradiť. Keď sme riešili, že nechce nič jesť, ale ozaj že okrem materského mlieka proste nič, tak mi povedala že jej mám variť jedlo poriadne dosolené, tak ako dospelému, vôbec sa nemám báť a poriadne jej osoliť kuracie mäso a že tak mi to určite zje a k tomu zemiakovú kašu, tiež poriadne osoliť nech nie je bez chuti. To mala nemala ani rok. A takýchto pikošiek bolo stále viac. A nie len banality, že jedlo. Mne sa na nej páčilo, že mala za nejaký poplatok možnosť zavolat kedykoľvek. Využili sme to asi dvakrát, keď mala teplotu. Len ten pocit bol fajn, že ako prvomatka mám doktora na telefóne. A teda po polroku dojčenia mi odporúčala dieťa odstaviť. Že už materské mlieko nepotrebuje. 🤦🏻‍♀️

katyfely
14. okt 2021

@den80 Ach jaj, no človek nevie, kam má nakoniec ísť s dieťaťom, ďakujem za info

den80
2. nov 2021

A teda dnes som zistila, že pani dr. si nauctovala za obe deti preventívku v deň keď nás na ňu objednala. Objednala nás na sept. alebo október už si presne nepamätám a v apke z poisťovne mám že v ten deň si to vyuctovala ako vykonanú prehliadku. Ale tu preventívku nám už robila nová doktorka. Tak to je sila... Tak to reklamujem, som zvedavá ako to dopadne ...

katyfely
5. nov 2021

@den80 to som zvedavá, ako Vám tá reklamácia dopadne, dajte potom vedieť

arabeska
25. nov 2021

Ahojte, ako ste na tom s tou hromadnou sťažnosťou? Veľmi rada sa pod to podpíšem aj ja.

lenickalienicka
autor
15. feb 2022

Dobry den, pedmedica uz nebrie,nemate tip kde prestupit od Dr. Rendkovej?

katyfely
16. feb 2022

@lenickalienicka Zdravím Vás, my sme chceli zostať v okolí Bajkalskej, ale žiaľ, nemožné..ani na Tehelnej poliklinike - buď som sa nedovolala alebo nás nezobrali, zobrala nás až MUDr. Katarína Šimovičová, poliklinika Mýtna..držím Vám palce pri hľadaní 👍

jarduska
24. mar 2022

Krasny den vsetkym, velmi rada by som sa pridala k staznosti, a tiez ako tu vsetci pisete, aj ja nie som spokojna s pani doktorkou a velmi rada by som od nej oddisla, len bohuzial ziadny pediater ma nechce zobrat, volala som asi 20tim a bohuzial vsade je odpoved sme plni a presne to pani doktorka vie a preto sa k nam sprava arogantne a povysenecky, a este x krat Vam pripomenie, kolko ma ona pacientov a prace, ja som este nic pozitivne na tuto pani doktorku nepocula. Velmi rada by som od nej oddisla ale bohuzial, zatial som nic nenasla. Ak by ste o nejakej pani doktorke vedeli dajte vediet.

katyfely
24. mar 2022

@jarduska Ahoj, úplne chápem Tvoje pocity..no my sme chceli zostať v okolí Bajkalskej, ako som už písala vyššie mamičke, ale žiaľ, nemožné..ani na Tehelnej poliklinike - buď som sa nedovolala alebo nás nezobrali, zobrala nás až MUDr. Katarína Šimovičová, poliklinika Mýtna, skús, ak sa Ti pozdáva, celkom fajn pani doktorka, už sme tam boli..držím Vám palce pri hľadaní 👍

den80
24. mar 2022

Dievčatá len Simovicova to je riešenie na pár rokov, ona je detská ešte mojej 40 ročnej príbuznej, chvíľku sme k nej chodili a dcérou pred 14 rokmi, neboli sme spokojní, ale zrejme lepšie ako Rendková ... Ale teda ozaj v dôchodkovom veku je ...držím palce
Ja inak stále čakám ako sa poisťovňa postaví k tomu, že pani dr Rendková si nauctovala preventívne prehliadky ktoré o pár mesiacov robila naša nová pediatrička ... Potvora jedna ...

jarduska
24. mar 2022

@katyfely dakujem velmi pekne za tip,popozeram,a tebe den80 drziim moc palce.daj vediet

zuzkadendi
28. apr 2022

@lenickalienicka
@den80 nechápem ako môžete takto ubližovať pani doktorke.Ja som s ňou velmi spokojná,robí svoju prácu odborne a ma ľudsky prístup,môj synček má rok,vždy mi odpísala prip. zatelefonovala keď som mala nejaký zdravotný problém,poprosila som ju posunúť očkovanie kvôli nádche a vôbec s tým nemala problém,keď sme ešte na začiatku kojenia mali problém,poslala vzorku na kontrolu,proste všetko odborne tak ako to lekár ma robiť.Ohľadom prikrmov a rad pre rodičov ma toho kopec napísaného aj na internete a keď neviem tak sa opýtam…možno práve kvôli takým matkám ako vy nakoniec odchádza z ambulancie,čo je veľká skoda…. Ja pochadzam z dediny kde doktorka na každý sopel davala antibiotiká,a výsledkom bola moja rezistencia na atb v dospelosti,keď som ich skutočne potrebovala…ale to je iná kapitola.Skoda pani doktorky,my ju mame radi a sme s ňou max spokojni a mrzi nás,že konci v ambulancii.
PS: len som chcela napísať pozitívne hodnotenie,ktoré si skutočne zaslúži,držím jej palce a verim že bude aj naďalej pokračovať vo svojom povolaní 🙏

den80
28. apr 2022

Kvôli matkam ako my? No zrejme má pani doktorka sťažností viac ako dosť ... Odborníčka? No nehnevajte sa, zdravotný stav môjho syna zanedbala a ani mu ani bu, namiesto mrzí ma to, mala som dať na vaše slová nás pomaly vyhodila. Odmietla mi predpísať lieky, ktoré mal v správe z nemocnice, našťastie sa asi nedohodla so sestričkou lebo nám prišiel e-recept ale večer aj mail od pani dr ako nám to nepredpise že si máme vybaviť u novej, ktorá ešte ani neordinovala a ona to vedela!!! Tak áno, pani doktorka je veľká odborníčka. A to, že si nauctovala od poisťovne preventívnu prehliadku oboch detí v deň keď nás na ňu objednala to je naozaj vrchol. O dobre dva mesiace skôr ... Naša nová dr ju takto na nezaplatenú, pretože už nám ju robila ona...
A srdcervúci status pani doktorky ako si budovala ambulanciu ako vlastné dieťa a podobne bludy, áno tak jej záleží na všetkých pacientoch, že ich hodila cez palubu bez akejkoľvek náhrady. Karty si nájdu na VUC-ke. To je skvelý prístup k svojej "rodine"
A to koľko sestričiek sa u nej vystriedalo behom roka čo sme tam chodili asi tiez o niečom svedčí 😉
Som rada, že osobne ste s ňou nemali problém. Buďte len rada, že nezanedbala niečo aj u vášho dieťaťa.

kika441985
28. apr 2022

@zuzkadendi uprimne po vašom komentovaní že ste navrhli pani doktorke odklad očkovania pri nádche vašeho dieťaťa a ona súhlasila celkom neviem čo vlastne od detského pediatra očakávate- lekár nesmie podať ockovaciu látku pri príznakoch akéhokoľvek ochorenia, a mal by si overiť zdravotný stav....nehnevajte sa ale žiaľ nemám ani ja pozitívnu skúsenosť s pani doktorkou- odišli sme z jej "starostlivosti"- nakoľko nemala "pocit" že treba niektoré veci riešiť aj keď som ju na reálne zdravotne problémy upozorňovala , že vraj z toho vyrastú- napríklad sme neboli odoslaní na ortopédiu - diagnostiku nôh robila keď mala dcéra na nohach oteplovaky, a nepotrebuje aby som ju vyzliekla ved vidí a vraj nemá problem- po odoslaní na ortopediu novou pediatričkou na mňa nakričali že kde sme pre boha doteraz boli a dcéra nosí korekčné sandále do pol lýtok...plus očné- následok silné dioptrie, plus imunualergologicke, plus vyrážky ktoré vraj sú potnicky a je z toho nakoniec neliečeny ekzem 🤔skoro trištvrte roka dávam deti dokopy v spolupráci s novou pediatričkou, ktorej odborný prístup a spoluprácu s detmi pri vyšetreniach ako i s rodičmi si neviem vynachváliť , viem už ako to ma vyzerať a porovnat ...prajem vám naďalej veľa šťastia a buďte len rada , že ste nemali negatívne skúsenosti , niektoré sme to šťastie nemali

katyfely
4. máj 2022

@zuzkadendi odchádza z ambulancie? No konečne!!! Škoda, že neodišla už skôr! Kiežby tam prišiel schopný pediater/pediatrička! Pre túto oblasť okolia Zimného štadiónu by to bolo fantastické!

kunkuska
6. máj 2022

Musíme to tu trocha vyvážiť, podľa nás bola super, nemali sme žiaden problém. Komunikácia rýchla, všetko riešila aj s pani sestričkou aj elektronicky aj cez telefón, na prehliadky sa objednávalo dopredu aj pol roka sme mali termíny, bez problémov sa dali termíny aj preplánovať, choroby riešila, vystupovanie milé a príjemné. Nás mrzí, že odchádza, uvidíme aký bude nový doktor.

den80
6. máj 2022

@kunkuska tak dúfam, že ten termín na prehliadku vám nevyšiel vtedy keď už bude preč, lebo zrejme si to tiež vyúčtovala od poisťovne hneď ako vás objednala a nová doktorka alebo doktor to tým pádom zaplatené nedostane. Som sama zvedavá ako sa k tomu postaví poisťovňa a ako to bude od pani dr. vymáhať. Musím tam zavolať či už s tým nejak pokročili.

barbora_sta
23. máj 2022

@den80 dobry den, prosim nemate nahodou uz info, kto nahradi pani doktorku?

den80
23. máj 2022

@barbora_sta ja vôbec netuším, my sme od nej ušli už pred rokom, k našej novej ušlo od pani R. viac ľudí, len už mimo rajom neberie tak som rada, že sme išli včas lebo drobec potrebuje liečbu, ktorá by jej inak úplne ušla 🤦🏻‍♀️

barbora_sta
23. máj 2022

@den80 aha, dakujem, to som si nevsimla 😊 Ja teraz hladam detskeho lekara a podla rajonu by sme mali patrit do tejto ambulancie, tak tam asi skusim zavolat alebo pohladat dalsie, ktore by nas zobrali

mro
23. máj 2022

@kunkuska napodobne. Chodia k nej obe deti, terminy pekne ladili, aby sme prisli na poradne/ockovania naraz s oboma..