icon

Najlepší gynekológ na Slovensku

20. júl 2020

Ahojte, trosku taka možno nie jednoduchá otázka. Ale poznáte najlepšieho gynekológa na Slovensku? Ten môj nie je naozaj dobrý. 3 roky mi nevie vyriešiť problém, Ktory mam. Vždy povie ze je to OK a hotovo. Už som si povedala dosť, reálne tam chodím ako na hodiny klavíra každý mesiac s krvácaniami mimo cyklu, krvacam aj 20 dni v mesiaci a nič.. Vraj cysty a možno malo progesteronu.. Žiaden hormonálny profil liečenie. Nič.. A som zúfalá dokonca ani lieky nič. Raz norethisteron raz utrogestan.. Som reálne zúfalá :( snažíme sa o dieťatko a vidím ze aj keď odsledujem ovulaciu nič sa nemení :(

Strana
z2
autor
28. júl 2020

@nika82 áno.. Momentálne som skúsila Kotlebu v Tepliciach a zatiaľ vyzerá fajn, hneď mi urobil všetky vyšetrenia ktoré existujú, vyšetroval ma tak dobru pol hodinu aj viac uvidíme... Ale bola som sklamaná z Jankovskeho..

nikoll29
12. aug 2020

@bozzie ahoj, vies mi prosim ta povedat, ci tento doktor berie nove pacientky? vela o nom citam, ze je to odbornik a takeho momentalne hladam, lebo mam zdravotne problemy dost vazne a potrebujem fakt dobreho doktora. vopred ti dakujem.

bozzie
7. sep 2020

@nikoll29 prepac, ze odpisujem az teraz ale vobec som si nevsimla, ze si mi pisala a ani ziadne upozornenie na mobil mi neprislo😕 Co viem, tak pan doktor Milly berie nove pacienkty. Neviem ako teraz, lebo zo zdravotnych problemov neordinuje. Skus si k nim do ambulancie bud zavolat alebo osobne sa zastavit a sestricka ti povie ako teraz funguju a ti ta zoberu aj ked momentalne doktor neordinuje.

nikoll29
12. okt 2020

@bozzie v pohodicke, ani ja sem nechodim casto. on neordinuje?? fuha, tak to som nevedela, ze ma zdravotne problemy, to mi je luto. spravim to tak, ako si mi poradila. bud zavolam alebo sa u nich zastavim osobne ked pojdem okolo. podstatna pre mna informacia je ta, ze berie nove pacientky. tak ti velmi pekne dakujem.

puska99
11. feb 2025

Ahoj. Prosím môžete mi napísať do IP ako ste dopadli s tým svojim problémom?

Strana
z2