Najlepšie detské gastro
Prosim o pomoc, hladam skutocne odborne gastro pre moju 2 rocnu dcerku, od narodenia ju testuju, kontroluju, boli sme aj hospitalizovani a nic sa nevie zistit, vsetky testy su negativne. Je mi jedno ci Slovensko, Cesko, Rakusko. Potrebujem skutocne odbornu, profesionalnu kliniku. Vie niekto poradit? Dakujem
Tam nas nezobrali, maju plno a z nasho okresu uz ani neberu, ale dakujem
@miusalex neviem odkial ste, ale my sme chodili na detske gastro na Antolsku v Petrzalke k Mudr. Kremenovej. Sme velmi spokojni. Ak sa nieco vyskytlo, nevahala osobne mi volat. Su tam dlhsie cakacie doby, avsak ak sa jedna naozaj o surny pripad, podla mna by ste sa dohodli. Tel. Najdete na nete.
v MT lekárka Zuzana Havličeková o našu dcérku sa starala.
Mudr. Kremenova Antolska, Assiduo a neodporucam
Trenčín mudr bielikova
@andy2305 ahoj, takmer po troch rokoch sa mi podarilo objednat do assiduo, tak cakame asi styri mesiace, pojdeme koncom oktobra. Testy v nemocnici v tn jej zase vysli vsetky v poriadku a mala ma od juna zase grcajuce obdobie. Dufam, ze v BA nas uz niekde nasmeruju, prihlasenie stoji 250eur, to je rocne clenske a napr. vysetrenie criev dychovymi testami od 40 do 110 eur.
Ahojte, prosim,nasli ste niekoho dobreho,koho odporucate ?? Potrebujem surne, pojdem aj na konec sveta,mame vazne problemy,dakujem
Ahojte, prosim,nasli ste niekoho dobreho,koho odporucate ?? Potrebujem surne, pojdem aj na konec sveta,mame vazne problemy,dakujem
@anastacia1103 nasli ste dobreho gastroentrologa prosim
@8611 nie, zial....boli sme u 4 a ani s jednym nie som spokojna, opat musim zmenit, nevedia nam nikde pomoct
@8611 nie zial, boli sme uz u 4 nikde nam nepomohli, hladam, skusam dalej.....
@8611 nie zial, boli sme uz u 4 nikde nam nepomohli, hladam, skusam dalej.....
@anastacia1103 tak to je strasne...tak.ako aj my
My chodíme k Visolajskemu a ako jediný bol ochotný riešiť dcerin problém
My chodíme k Visolajskemu a ako jediný bol ochotný riešiť dcerin problém
@nikha2809 a nie je taky namysleny ? raz som s nim jednala niečo ine (ockovanie) a posobil tak
@nikha2809 a nie je taky namysleny ? raz som s nim jednala niečo ine (ockovanie) a posobil tak
@anastacia1103 keď mam problém, neriešim ci je niekto namyslený, alebo sympatický ale riešim to ci dokáže pomôcť.Ja z neho ten pocit nemám, je to veľký odbornik

@miusalex Assiduo Ba