Neurológ pre dospelých - Dolný Kubín, Martin, Žilina, Ružomberok
Prosím viete poradiť ktory neurológ pre dospelých berie nových pacientov bez toho aby človek musel čakať pol roka na prvé vyšetrenie? Kľudne aj súkromný, som ochotna si aj zaplatiť len aby to netrvalo večnosť, ďakujem za každú skúsenosť.
Sci -fi.Ja z MT chodim k neurologoví do Košic.
@alickapusinka a tam prosím ku komu? Budem nútená asi aj vycestovať...
ON neberie nikoho ja po znamosti chodím. Ale skús v Košiciach Mudr Janu Múdru ta je tiež dobra.0917 073 334 je v Nueureva v Košiciach na Panelovej ulici 536/2. Je to sidlisko Juh.Len utorok 7:30 do 15:00 potom štvrtok od 7:30 do 12:30 a piatok od 7:30 do 12:30.Povedz odkiaľ si a či by ťa nevzala.Dnes je štvrtok skús zavolať ak nie tak piatok. Skúšaj niekdy nedvíhnu telefon hned. Aspoň tak to ma napísane na stranke.
Skús zavolať do Spinteq v ZA. Doktor je to súkromny,sidli v rámci Žilinskej univerzity a za prvé vyšetrenie som platila 45€
Skús zavolať do Spinteq v ZA. Doktor je to súkromny,sidli v rámci Žilinskej univerzity a za prvé vyšetrenie som platila 45€
@fifina75 a prosím čakala si dlho na prvé vyšetrenie?
Volala som vtedy začiatkom septembra a termín mi dali na december a potom volala sestrička o tri týždne neskor že sa uvoľnil termín na koniec októbra

Sci -fi.Ja z MT chodim k neurologoví do Košic.