icon

Neurologička MUDr. Eliášová

slava76
23. mar 2015

Mamičky kto chodí ku p. Mudr. Eliašovej Janke, neurologičke neviete čo je s ňou? Neberie mobil, má vypnutý asi tri týždne čo jej volám.. ☹

jankita
4. nov 2016

Dobrý deň, potrebovala by som syna objednať k pani dr. Eliášovej, ale už tretí deň sa tam neviem dovolať. Platí kontakt uvedený vyššie? Lebo cez google mi nájde telefónne číslo len na Komenského ulicu a to neviem, či tam ešte pracuje. Na Werferovu neviem nájsť žiadny iný kontakt. Ďakujem.

lubinka20
4. nov 2016

@katuuska nam zatial vyhovuje aj moj jakub neplace ked tam ideme

mamicka2005
6. nov 2016

Čísla čo sú uvedené v diskusii sú správne, ja som sa tam nevedela dovolať cca mesiac, tak som tam vyslala manžela osobne, bola tam vtedy len pani doktorka a tá mu povedala že máme zavolať na druhý deň, že vtedy tam bude sestrička 😒 , čiže je to skôr o šťastí a treba volať vkuse na mobil aj pevnú linku...držím palce, ... my tam ideme konečne zajtra 🙂

jankita
11. nov 2016

@mamicka2005 - ďakujem krásne, už som sa dovolala, už je syn aj objednaný. Na 7. januára 2017 😀 .

lafia
15. nov 2016

Ahojte, dovolali ste sa na pevnu linku alebo mobil? Neberie mi ani jedno ani druhe😐 A neviete ako ordinuje? Je tam kazdy den? Dik.

lubinka20
15. nov 2016

@lafia nieje tam kazdy den a dovolala som sa stale len na mobil ...ale to musis volat, volat, volat

lafia
16. nov 2016

@lubinka20 dakujem, prave som sa dovolala.😊

nikamajko11
17. nov 2016

Ahojte maminy. Vidim ze uz su tu troska starsie prispevky ale snad si niekto vsimne ze som tu pisala. Chcem sa vas spytat aku mate skusenost s touto pani doktorkou pretoze potrebovali by sme poriadnu neurologicku a tu odkial sme v Michalovciach nieje s cohp vyberat. Verte mi mam zle skusenosti. A este nieco skusala som volat na cislo co je nizsie uvedene a aj na pevnu linku co som nasla na nete k tejto doktorke pevnu nik nedviha a mobil je vypnuty. Prosim vas aby ste napisali skusenost aj platne cislo ak mate. Dakujem

lubinka20
17. nov 2016

@nikamajko11 cislo je platne aj na mobil aj na pevnu ... musis len volat volat volat kazdy den lebo neviem presne ako robi.. a je dobra ...aspon zatial som spokojna s nou

nikamajko11
17. nov 2016

@lubinka20 Dakujem pekne. Budem skusat ak su cisla platne 🙂 A nevies nahodou mi povedat ci nebude mat prpblem s tym ze sme z Mi?

lubinka20
17. nov 2016

@nikamajko11 iste nie... ani mi niesme z ke

nikamajko11
17. nov 2016

@lubinka20 tak to dufam este raz vdaka za rychlu odpoved ;)

majka017
17. nov 2016

Určite nebude mať problém, aj my to máme do KE cca 50 km, a boli sme s ňou spokojní, aj sestrička je veľmi milá, vždy nám dala čas vyšetrenia, kedy nám to vyhovuvalo, kedže nie sme priamo z KE, aby sme nemuseli skoro ráno cestovať s babami.

nikamajko11
17. nov 2016

@majka017 no tak vdaka bohu niesom sama kto bude cestovat. Este jej vyskusam volat mozno nedvihali len preto ze mala obed alebo co 🙂 lebo sa mi stalo ze som volala doktorke Hauserovej a Lazarovej a odmietli ma pretoze sme z Mi 🙂 sa kedze myslim ze potrebujeme mat vysetrenie na autizmus a na dysfaziu.tak dufam ze rozumie tomu co robi 🙂

nikamajko11
17. nov 2016

Necudujem sa ze dnes nedviha kedze dnes je sviatok :D to zena si neuvedomuje kedze sedi na materkej ze pracujuci ludia maju volno :D

vuvi
17. nov 2016

@nikamajko11 aj za nas kladne hodnotenie pridavam 🙂 a takisto k nej dochadzame zo snv, cize s "dochadzajucimi" asi problem nema 🙂 drzim palce!

nikamajko11
17. nov 2016

@vuvi Vdaka 🙂

adullienka
28. feb 2017

Mamulky poslite mi cislo lebo volam a vypnute... nema aj pevnu linku?

lubinka20
28. feb 2017

055/7961314 a 0905211690

sunnysummer
28. feb 2017

@lubinka20
@adullienka ja mam takzy pocit, ze tento tyzden robila iba v pondelok a do konca tyzdna ma uz dovolenku.....

adullienka
28. feb 2017

@lubinka20
@sunnysummer dakujem krasne

adullienka
8. mar 2017

Aka je tato doktorka ake mate skusenosti?

katuuska
8. mar 2017

@adullienka my k nej ideme 16 teho tak uvidíme 🙂 dám vedieť 😉

adullienka
8. mar 2017

@katuuska dakujem my az 27. 3. Tak som zvedava.

lubinka20
8. mar 2017

Ja som velmi spokojna a aj syn mi tam nerobi cirkus ako inde

adullienka
8. mar 2017

@lubinka20 super. S berie presne na cas?

lubinka20
8. mar 2017

No uz sa nam stalo ze sme dosli skor ako sme boli objednany a zobrala nas. Zatial sme tam necakali viac ako 10 minut

adullienka
9. mar 2017

@lubinka20 siper dakujem

drobec35a
24. mar 2017

Viem mi niekto poradiť ako sa
k pani neurologičke Mudr.Eliašovej dostať od žel.st.,keď nepoznám Košice?

zuzik307
24. mar 2017

@drobec35a elektricka c.6, vystupis na zastavke SOS automobilova...